שאלה :)

1שמוקי

New member
שאלה :)

שמתי לב שיש פה כמה בנות מזכרון (וגם אני). אני רוצה לקחת שיעורים פרטיים בקלאסי, כדי שיהיה לי את הבסיס ואז אוכל להשתלב באיזושהי קבוצה קצת יותר מתקדמת, כי אני כבר לא כל כך זוכרת. אז אני אשמח אם תוכלו לעזור לי :)

ballet20

New member
שלום לך זכרונית עמיתה

צר לי, אבל אי לא רקדתי קלאסי כי בתקופתי (אני בת 23..) לא היה ועכשיו אני רוקדת בת"א- אני גם לומדת שם. אבל, יש בחוף הכרמל שיעורים (לא נורא רחוק) ותבררי שם, אולי תוכלי להסדר עם מישהו לשיעורים פרטיים? אם זה מתאים לך אני אשלח לך טלפון של מישהי שאני מכירה שלומדת/מלמדת שם, בוגרת האקדמיה, ודברי איתה (זה די רחוק אז תראי אם זה בכלל רלבנטי.)בכל מקרה אל תדאגי, גם אני התחלתי בלי בסיס בגיל 21 (קשישה אנוכי) והענינים משתפרים לאט לאט...

pie and cactus

New member
גם אני!

אני בדרך כלל רק קוראת פה, אבל אני שמחה לראות מישהו במצבי. התחלתי בגיל 20 קלאסי, ללא ניסיון וזה היה לפני 4 שנים.

ballet20

New member
איפה את רוקדת?

אני אצל יורם בסטודיו בי. הוא מורה מעולה ועוזר לי לא להתייאש.... רוקדת עוד משהו? אני התחלתי מג'ז

pie and cactus

New member
גם אני התחלתי גאז אבל

אני פחות אוהבת, וגם מבחינה כלכלית אני צריכה לבחור בין השניים אז ברור שבלט קלאסי. אני רוקדת באונ' בן גוריון, יש שם חוג. שנה הבאה אני אצטרך למצוא מקום אחר במרכז, כי אני מסיימת את התואר.

ballet20

New member
איזה כיף לך

שיש לך חוג באוניברסיטה...לנו אין (אונ. ת"א) מה את לומדת? אני גם בסמסטר אחרון
אני רוקדת גם וגם כי ג'ז זה הבית....well sort of למרות שגם מקלאסי אני נהנית נורא

ballet20

New member
וואלה

אני לא בעניני פולקלור כ"כ, איפה הם מופיעים? אני לומדת שם שלוש שנים ולא ראיתי אף הופעה שלהם...לא נורא, ברוך השם בת"א לא חסרים מקומות לרקוד וברובם יש הנחה לסטודנטים

../images/Emo26.gif

זה שאת לומדת שם זה אומר שאת רואה אותם.. פשוט שם הם עושים חזרות.. אני יודעת שהם מופיעים בפסטיבל מחול בכרמיאל.. ואולי בעוד כמה מדי פעם..

ballet20

New member
האמת

שהם בטח עושים חזרות במרכז הספורט ולשם אני לא מתקרבת, עצלנית שכמותי... התכוונתי שהם לא מופיעים בטכסים של האוניברסיטה וכו' ,תמיד יש תלמידים של האקדמיה למוזיקה ואף פעם אין ריקוד. מקסימום איזה סטודנט (בד"כ סטודנטית) לתיאטרון שעושה תנועות מוזרות תו"כ קריאת שירה...באסה

ballet20

New member
כן אבל

אז אצטרך להחליט מה אני רוצה לעשות כשאהיה גדולה..חוץ מזה שממש נהניתי מתואר שלי ודי עצוב לסיים.

pie and cactus

New member
הבנתי

אני מחפשת עכשיו מנחה לתואר שני, וקצת חוששת מזה. היה מאוד נוח לדעת בדיוק מה יקרה בשנים האחרונות, ואני מפחדת משינויים...

ballet20

New member
בדיוק ככה

אני מרגישה...דווקא מנחה נראה לי שתהיה לי, הממליצה שלי שאני מאוד מעריה...לא אמרת לי מה את לומדת

1שמוקי

New member
תודה :)

אני מכירה כמה מקומות שמתאימים ללימוד קלאסי וגם מודרני וכו' באזור ת"א, אבל אני פשוט רוצה קודם להיזכר בבסיס. רקדתי בערך 7 שנים קלאסי, אבל הפסקתי לפני כמה שנים (לצערי), אני בת 19 עוד מעט. בכל מקרה, חוף הכרמל זה די קרוב, אז אני אשמח לקבל טלפון או פרטים לגבי מורה או מקום שמתאים. חיח בהחלט נתת לי תקווה.

הי אני מזכרון... אוכל לעזור!!!

יש כמה אפשרויות... יש את מרכז מירב... שם תמצאי כל חוג ריקוד. ואולי יוכלו לעזור לך שם... ויש את אורלי מזרחי... המורה שלי בבצפר... היא מורה מצוינת. ואם תגידי שאת מכירה את איה מגד מכיתה ז' היא תהיה עוד יותר מצוינת... חח סתאם.. בקיצור... אני ממליצה לך לפנות לאורלי, כי היא מאוד מקצועית.... מתחילים אצלה בקטנות ומגיעים לגדולות. בהצלחה....

1שמוקי

New member
תודה :)

איפה בדיוק זה מרכז מירב? ואם אפשר טלפון ופרטים של אורלי ושל המקום אני אשמח.

אורלי מלמדת באשכול של אורט

אורט השמרון בנימינה... אין לי ת'טלפון שלה וגם לא אוכל לפרסם את זה פה בפומבי... אתן לך פורום מחול של בית ספרי שאליו אורלי נכנסת כלל יום, צור איתה קשר!! הנה הקישור: http://demo.ort.org.il/ortforums/scripts/forum.asp?pc=813129103&back=http%3A//space.ort.org.il/shomron/ כך תגיע ישר לתוך הפורום....

למעלה