שאלה איך אני עובד עם Grid (באודיו, לא במידי אדיטור) שמחולק ליותר מ- 1/16 כמו לדוגמא 1/32 ?
I Involver New member 2/5/05 #1 שאלה איך אני עובד עם Grid (באודיו, לא במידי אדיטור) שמחולק ליותר מ- 1/16 כמו לדוגמא 1/32 ?
ש שרק הכחול New member 2/5/05 #2 צד ימין למעלה יש לך שם את כל מערכת הגריד יש לך אופציות עד 128 זה לא כזה קשה לראות את זה
I Involver New member 3/5/05 #4 כנראה שאני חולם אני פשוט לא מוצא. אתם מתכוונים מימין למעלה ב TRANSPORT PANEL ? כי אם כן, אני לא מצליח לשנות ליותר מ 1/16.
כנראה שאני חולם אני פשוט לא מוצא. אתם מתכוונים מימין למעלה ב TRANSPORT PANEL ? כי אם כן, אני לא מצליח לשנות ליותר מ 1/16.
K kundara New member 3/5/05 #5 יש לך ליד הכפתור סנאפ >|< יש לך אפשרות לחיתוך הרשת (ע"פ באר או ע"פ חלוקה [מצד ימין])
H HeavenlyB New member 3/5/05 #7 מימין לזה. ואם אתה לא רואה כי זה כבר מעבר למסך, אז הרזולוציה של המסך נמוכה מידי בשביל להראות הכל. עם כפתור ימני על ה BAR, אתה יכול לבחור אילו פונקציות יהיה על ה BAR, אז תוריד כל מה שאתה לא צריך כדי שתוכל לראות את המשך ה BAR.
מימין לזה. ואם אתה לא רואה כי זה כבר מעבר למסך, אז הרזולוציה של המסך נמוכה מידי בשביל להראות הכל. עם כפתור ימני על ה BAR, אתה יכול לבחור אילו פונקציות יהיה על ה BAR, אז תוריד כל מה שאתה לא צריך כדי שתוכל לראות את המשך ה BAR.