שאלה...

yanivpoho

New member
שאלה...

רציתי לדעת מה כל אחד מהשחקנים עושה למחייתו כיום?! תודה מראש שלום וסאלם על העולם

תשובה מאוד מאוד חלקית

אבשלום פולק (תומר) היום עובד ביחד עם חברה שלו - הם רקדנים. אני לא סגור אם הוא כריאוגרף והיא רוקדת או קומבינציה אחרת.... אילת זורר (שירה) עדיין משחקת בסרטים ישראלים למיניהם... כל השאר איני יודע מה הם עושים למחייתם.... מעניין אם מישהו יודע את את התשובה המלאה..

Rontzi

New member
תשובות ...

זה מה שאני זוכר...: סמי הורי דיגמן והוא משחק ב"אהבה מעבר לפינה" וב"המשאית". אילת זורר|סהדגש| משחקת בסרטים ישראליים (האסונות של נינה) ובחדר מלחמה. דנה מודן|סהדגש| שחקה הנחתה את הסדרות "בליינד דייט" ו"יחסים מסוכנים" וגם עשתה סדרה למופת משלה "אהבה זה כואב". עמי סמולרצ'יק|סהדגש| שיחק בסדרה של דנה (אהבה זה כואב) ובסרטים "סימה ועקנין מכשפה" ו"מבצע סבתא" הוציא ספר ועשה פרומאים לערוץ "אגו". אורי בנאי עבר לשיר ("פרפרים לבנים"). עדי טרר חזר בתשובה. ניר פרידמן בתחום המוזיקה. וזה מה שאני יודע... :)

Yardbird

New member
אבשלום וחברתו נשואים למען האמת

ואפילו יש להם ילד =)

אממממ

סמי הורי משחק באהבה מעבר לפניה ובכמה שרטים ישראלים לדנה מודן הייתה לא ממזמן סידרה מאוד מצליחה בערוץ 10 "אהבה זה כואב" וגם עמי סימולקצ'יק (מקווה שרשמתי טוב את השם משפחה שלו) שיחק בה בנוסף היא מנחה תוכנית דייטים מצחיקה בטירוף בערוץ ביפ עמי עדיין משחק ולאחרונה הוא גם כתב ספר עדי משהו (מאור) חזר בתשובה אז לא ממש קורה איתו משהו בתחום הבידור ועל השאר כבר קיבלת תשובה (ניראה לי)

למעלה