שאלה..

שאלה..

אני רואה את הסדרה מכושפות (מכורה) ולפני מספר ימים כאשר בן דודי היה אצלי וראה את התמונות שיש לי נמצא שם הלוגו של מכושפות. אתם בטח שואלים את עצמכם מה קשור מכושפות ללד זפלין? אז ככה: הבן דוד שלי (לנוחיותכם-אופיר) אמר שהלוגו של מכושפות הוא בעצם הלוגו של לד זפלין. אז כדי לוודא בדקנו בגוגל וזה מה שמצאנו
אז בקיצור? זה הלוגו של לד זפלין?

לא בדיוק הלוגו של זפלין..

לכל חבר בלהקה יש סמל שמייצג אותו.. אם אני לא טועה זה הסמל של הבסיסט - ג'ון פול ג'ונס. בכל אופן, זה מגניב
לא שמתי לב שזה אותו הסמל.. כעיקרון הסמל הזה לא במקורו בא מהלהקה, אם תרדי קצת למטה ותכנסי להודעה ש- Tottanka פתח, יש שם קישור לאתר שמסביר על הסמלים, או לפחות מאיפה הם הגיעו. כתוב שם שהסמל מסמל אדם עם כישרון ובטחון עצמי (שזה בטח קשור איכשהו גם למכושפות, לא?). מקווה שעזרתי :)

הו..

המ...השכלתי. [או משהו?] אבל זה גם מסמל כישרון.. שזה קשור. אבל בהחלט יכול להיות שהחליטו לתת לזה בסדרה משמעות אחרת או משהו. לאיודעת. טוב, בכלאופן.. אני מקווה שעניתי על שאלתך :) יום טוב.

deePink

New member
גם אני כמוך...

מכורה (מהעונה ה1,פרק 2) אבל מכושפות לא המציאו אותו ורק בסידרה הסמל מסמל את המשפחה, אך במציאות את מה שComfortablyNumb7 אמר אני מחזקת...

ברור שלא מכושפות המציאו אותו..

אני גם לא מבינה בזה הרבה.. בכל מקרה שכתבתי את זה בפורום מכושפות מלא אמרו שזה מסמל את האב הבן ורוח הקודש מה שנראה פחות הגיוני בעיקר אם הסמל מסמל גם בסיסט של להקת רוק כבד (?)

catch 2 2

New member
כי זה השילוש הקדוש..

father -god-justice /power sin-gesus-wisdom holy ghost-love לד זפלין היו אנגלים,כמו black sabbath שהם כבר ממש ממש חבר'ה נוצרים ומעבר.. תבדקי באינטרנט יש הרבה על הסמלים האלה.. הם בעיקר סמלים קלטיים דתיים מימי הביניים.. והם נראים "מדליקים" . כל אחד משייך לזה משמעות אחרת, וכך כל אחד בלהקה רצה.. יש כל כך הרבה סמלים לשילוש קדוש, זה אחד מהם

dpghost

New member
צודק/ת חחחח השילוש הקדוש

אומרים את זה גם במחושפות וגם קראתי את זה באיזה אתר של לד אני חושב

1חרטטן

New member
אוקי אז...

קודם כל אני הוא הבן דוד המפורסם, הבנתי את תשובתכם... ובכל זאת לא הבנתי איך כל התכונות של הבאסיסט המלךךךךךך גון פול גונס קשורות למחסלי שדים במכושפות.....

למעלה