היי יש לי שאלה ,בטח כבר שאלו אותה או הזכירו משהו בנושא אם כן אז אל תתעצבנו עליי. אמממ רציתי לדעת אם ליובל אברמוביץ'(רועי) יש נטיות גם במציאות? תודה למי שענה
הוא ממש אבל ממש לא הומו במציאותתתתתתתת הוא אמר את זה מיליון פעם בכתבות ובוידיאו צאטים ואני מציעה לכם לא לישאול אותו אפילו בצחוק תשאלה הזאת הוא כבר מתעצבן מזה חחחח כל כך הרבה אנשים שואלים אותו את זה אז פעם אחרונה הוא לא הומו והוא לא פדופיל ועכשיו אני יגיד לכם מה קשור פדופיל עכשיו אז כככה מי שממש מכיר את יובל ולא רק דרך הטלויזיה או שהוא פגש אותו פעם יודע שהוא הבנאדם הכי מקסים בעולם שמתייחס הכי יפה למעריצים ומרוב שהוא מכבד תמעריצים שלו מה ששאר השחקנים האחרים לא עושים אז חושבים שהוא פדופיל כי הוא בדרך ככל עושה הכל כדי להגיע למעריצות ושהם יוכלו ליפגוש אותו וכאלה כל הקטע שהוא התנשק עם עופר שכטר ואסף ששיחק בשיר שלנו ומי יודע אולי היה גם עם אביעד קיסוס (בעעעעעעעע מסכן) הוא עושה את זה בקטע של הומור בלבדדדדדדדדדדדדדד !!!!!
ואמר שהוא סטרייט. תמיד סטרייטים שמשחקים הומואים מדברים על זה, כי כולם רוצים לדעת אם הפ הומואים גם בחיים (לא מבינה מה הקשר, כי זה משחק). יהודה לוי ואוהד ששכחתי את שמו המלא דיברו על זה גם.
מוכיח את זה קודם כל מה הקשר אם בן אדם הומו? אז הוא גם פדופיל ? איזה שטויות ומי אמר שלהומו יהיו יותר מעריצים? ודבר שלישי... מה זה באמת רלוונטי לשחקן? למשל אם מישהו הומו במציאות אז זה אומר שהוא לא משחק יפה כי הומו במציאות? זה אומר שהוא מתאמץ פחות? זה כמו להגיד שמיה דגן לא משחקת טוב כי היא מצחיקה גם בחיים וזה בעצם דומה לה.... בקיצור.... רק להוכיח לכם כמה שהשאלה הזאת מפגרת
מה הקשר מעריצה של מי אמרה את זה? די כבר עם כל הקטעים של מעריצה של מיה אמרה ככה ושל אביעד ככה והוא מגעיל כי אני לא מעריצה אותו והיא לא יפה כי אני לא מעריצה אותה וסלחו לי על העצבים אני פשוט בכמה שנים גדול מכולם פה ונורא כיף לי להכנס ולקרוא פה אבל בעונה הזאת לכמה אנשים יש צניחה בתאי המוח