שאלה

טולית17

New member
שאלה

היי יש לי שאלה ,בטח כבר שאלו אותה או הזכירו משהו בנושא אם כן אז אל תתעצבנו עליי:). אמממ רציתי לדעת אם ליובל אברמוביץ'(רועי) יש נטיות גם במציאות:)? תודה למי שענה

X יו יו S

New member
זה לכי תדעי*

כי למה לו להסתיר את זה כי יאהבו אותו פחות? לפי דעתי יאהוב אותו יותר אם כן בכל אופן אני בטוחה שהוא לא הוא לא יסתר דברים כאלה

ayeltush1

New member
תתשובה לשאלה שלך.......

הוא ממש אבל ממש לא הומו במציאותתתתתתתת הוא אמר את זה מיליון פעם בכתבות ובוידיאו צאטים ואני מציעה לכם לא לישאול אותו אפילו בצחוק תשאלה הזאת הוא כבר מתעצבן מזה חחחח כל כך הרבה אנשים שואלים אותו את זה אז פעם אחרונה הוא לא הומו והוא לא פדופיל ועכשיו אני יגיד לכם מה קשור פדופיל עכשיו אז כככה מי שממש מכיר את יובל ולא רק דרך הטלויזיה או שהוא פגש אותו פעם יודע שהוא הבנאדם הכי מקסים בעולם שמתייחס הכי יפה למעריצים ומרוב שהוא מכבד תמעריצים שלו מה ששאר השחקנים האחרים לא עושים אז חושבים שהוא פדופיל כי הוא בדרך ככל עושה הכל כדי להגיע למעריצות ושהם יוכלו ליפגוש אותו וכאלה כל הקטע שהוא התנשק עם עופר שכטר ואסף ששיחק בשיר שלנו ומי יודע אולי היה גם עם אביעד קיסוס (בעעעעעעעע מסכן) הוא עושה את זה בקטע של הומור בלבדדדדדדדדדדדדדד !!!!!

X יו יו S

New member
תרגיעי עד אביעד

ותלמדי לשרשר כל מערצי יובל צריכים לעבור קורס שירשור דחוף

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עאהעאהעאהעאהעאהעה אני מתה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kjkj9

New member
יובל אף פעם לא התייחס לזה ....

ומה זה בכלל חשוב?

הוא דווקא כן דיבר על זה

ואמר שהוא סטרייט. תמיד סטרייטים שמשחקים הומואים מדברים על זה, כי כולם רוצים לדעת אם הפ הומואים גם בחיים (לא מבינה מה הקשר, כי זה משחק). יהודה לוי ואוהד ששכחתי את שמו המלא דיברו על זה גם.

kjkj9

New member
בתור מנהל הקהילה של יובל...

הוא לא דיבר על זה בכלל הוא רק אמר פעם אחת שהשאלה הזאת נמאסה עליו כי היא לא רלוונטית

נטלי 100

New member
אולי שואלים את זה בגלל ש

הוא שחקן כל כך טוב11111111 הוא צריך לקבל את זה בתור מחמאהֱ!!!!!!!!!!! ~נטלי~

InFecTeD LOVER

New member
תרגעי יא וולאלללההה!!!../images/Emo182.gif../images/Emo42.gif

[זה של סאשה!!! 1000000 אחוז!!!!!!] דרך אגב, זה רק צריך להחמיא לו ששואלים את זה, זה אומר שהוא שחקן טוב =]

esc20041

New member
זאת באמת שאלה מפגרת והדיון הזה

מוכיח את זה קודם כל מה הקשר אם בן אדם הומו? אז הוא גם פדופיל ? איזה שטויות ומי אמר שלהומו יהיו יותר מעריצים? ודבר שלישי... מה זה באמת רלוונטי לשחקן? למשל אם מישהו הומו במציאות אז זה אומר שהוא לא משחק יפה כי הומו במציאות? זה אומר שהוא מתאמץ פחות? זה כמו להגיד שמיה דגן לא משחקת טוב כי היא מצחיקה גם בחיים וזה בעצם דומה לה.... בקיצור.... רק להוכיח לכם כמה שהשאלה הזאת מפגרת

esc20041

New member
אל תעלבי.. אבל תתבגרי כבר!!!

מה הקשר מעריצה של מי אמרה את זה? די כבר עם כל הקטעים של מעריצה של מיה אמרה ככה ושל אביעד ככה והוא מגעיל כי אני לא מעריצה אותו והיא לא יפה כי אני לא מעריצה אותה וסלחו לי על העצבים אני פשוט בכמה שנים גדול מכולם פה ונורא כיף לי להכנס ולקרוא פה אבל בעונה הזאת לכמה אנשים יש צניחה בתאי המוח

X יו יו S

New member
זה כן קשור

מה את רוצה מאיתנו אם מעריצה של יובל הכניסה את העניין של פדופיל ואתה בא בטענות אלינו

esc20041

New member
קראת את כל מה שכתבתי??:?

עניין הפדופיל סתם הייתה דוגמא אחת... לא משנה. מקרה אבוד.

למעלה