שאלה

• פותח הנושא MM22
  • פורסם בתאריך

MM22

New member
שאלה

מישהו יודע מי מחקה את מיקי בוגנים בארץ נהדרת ? תודה .

Sweet Angel 22

New member
../images/Emo185.gif נצל"ש- אני מבקשת מכולם..כנסו

נראה לי שהפורום די נרדם.. הדבר היחידי כמעט שקורה פה לאחרונה זה שרשור הפרק השבועי, ומידי פעם אם מישהו אומר משהו או שואל משהו אז יש תגובה.. אני חושבת שהפורום צריך להתעורר קצת... בקיצור אם למישהו יש רעיון למשהו שאפשר לעשות בפורום כדי שלא ירדם אז שיכתוב אותו

Chris Jericho

New member
את צודקת

חזרתי מטיול של יומיים ובכל הפורומים שאני משתתף כבר הספיקו לעשות ביומיים 2 עמודים, רק פה, 2 הודעות... צריך לעורר את הפורום...

er 4ever

New member
אני ניסיתי להעיר קצת את הפורום

אבל אנשים לא משתפים פעולה וזה ממש מייאש ומוציא את החשק

Chris Jericho

New member
קודם כל

כל הכבוד על הרעיון... אבל את לא יכולה לצפות ליותר מ10 תגובות כשהפורום לא מכיל יותר מ20 אנשים.

er 4ever

New member
נכון.. אבל ברגע שיש בקושי 3 תגובות

ואני רואה שיש תגובות חדשות בפורום עצמו ולא במשחק... הבנתי את הרמז. זה הכל

er 4ever

New member
אני שמחה ../images/Emo9.gif

אבל ברגע שכותבים 10 אנשים ומשחקים 3 או 4 זה לא ממש שווה לעשות את המשחק

Sweet Angel 22

New member
../images/Emo185.gif ראיתי, וזה היה אחלה...

אני ניסיתי לעזור לך כמה שאני יכולה וזה היה מעולה מה שעשית.. ובאמת לאורך הזמן ירדה כמות האנשים שהתשתתפו...אבל זה היה גם משהו..

er 4ever

New member
אני שמחה שנהנתם...../images/Emo9.gif

אבל תסכימו אותי שברגע שאנשים לא משתפים פעולה... חבל על הזמן שלי ושלכם.

את צודקת והכי מדאיג זה שיש עכשיו

עונה מה יהיה כשהיא תסתיים?
וזה עומד לקרות עוד שבועיים שלושה

LoLo16

New member
זה בגלל...

שעל אף שאנ"ה מקום ראשון ברייטינג, היא כבר לא בשיאה. היא לא שיחת היום יותר, לא מעניינת אנשים, אז הם לא נכנסים לפורום... :-\

'קשת' לא הודיעו עוד כלום לגבי עונה

נוספת, אבל רוב הסיכויים שתהיה עוד עונה. באופן עקרוני, זאת התוכנית הבטוחה לשבץ ביום שישי בערב, אבל יכול להיות שקשת יקחו סיכון עם תוכנית חדשה. ניר.

Sweet Angel 22

New member
../images/Emo185.gifיש עוד עונה! קראתי על זה..

מה קרה לכם?! שלא תהיה עוד עונה... אני קראתי כתבה, או יותר נכון "תעודת זהות של קשת" (זה היה בקשר למכרז) והיה כתוב תוכניות לעתיד : עונה שלישית של "ארץ נהדרת, עונה רביעית לכוכב נולד,עונה שלישית לבולדוזר וד"א ארז עולה עם שעשועון-ריאלטי בשם "המוח" בקרוב. ואורנה עולה בתחילת נובמבר (הזמן הצפוי לעלית העונה השלישית של אנ"ה) עם סידרה בכיכובה... אני אשים תכף כתבות שקשורות לכל מה שכתבתי בהודעה אני פשוט צריכה לחפש אותן!
אה... ויש לי רעיון למשחק שפעם הייתי אחראית עליו בקומונה של אנ"ה... אפתח הודעה עם הרעיון ודוגמה ונראה..

Sweet Angel 22

New member
../images/Emo185.gif והנה הכתבות...

תעודת זהות קשת- תקראו זה נחמד: http://www.nrg.co.il/online/4/ART/919/780.html תוכניות צפויות לקשת: http://www.nrg.co.il/online/4/ART/916/196.html עונה שלישית לאנ"ה: http://www.nrg.co.il/online/4/ART/922/280.html זה מופיע בחלק השלישי שנקרא "חדיש חדש ומחודש" (או משהו כזה) כדאי לכם לקרוא את כל חלק הזה ובכלל את כל הכתבה. בחלק הזה יש פרוט עם על התוכנית של ארז ונראה לי גם על של אורנה. וכתוב מה שקשת ורשת עומדות לעשות עכשיו שלקשת 4 ימים בשבוע ולרשת שלושה וכל מיני דברים כאלה נחמדים..

למעלה