שאלה ...

TheBlackFairy

New member
כמובן שכדי לעלות את חייבת../images/Emo60.gif

שרירים חזקים ושיווי משקל שנרכשים ונבנים תוך כדי השיעורים
.

חבר123

New member
אפרופו פוינט

אל תתפסי אותי במילה אבל שמעתי עלייה על פוינט בשביל בנים יכולה לתרום ליציבה ולעמידה, יש אמת בדבר? יש סכנה לפגיעה בגוף כתוצאה מעלייה על פוינט?

TheBlackFairy

New member
בנים כמעט ולא עולים על../images/Emo60.gif

פוינט, בעיקר בגלל מבנה כף הרגל שלהם שהיא שונה מאוד משל בנות
. עלייה על פוינט תורומת ליציבה ולעמידה גם לבנות שעולות על פוינט כי זה גם מפתח שרירים בנוסף למה שמפתחים במהלך השיעורים
. עלייה על פוינט זה לא הדבר הכי טוב בחיים, זה פוגע בהמון מקמות בגוף, לדוגמה זה יוצר בעיות ברכיים ובעיות גב בעיקר
.

חח סורי שמציפה בשאלות אבל התעניינתי

בזה כי נגיד אני כמעט ולא לומדת בלאט רק איזה שעה בשבוע (גם לא תמיד) אז מעניין אותי לדעת ... ולמה בעיות בברכים ועוד בעיקר בגב מה זה קשור ? שוב מצטערת

TheBlackFairy

New member
בשביל לעלות על פוינט../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

צריך בערך שניים-שלושה שיעורים בשבוע, כי בשיעור אחד בשבוע (גם כשבקושי אחד), את כמעט ולא מתקדמת, וכמו שאמרתי למעלה כדי לעלות על פוינט צריכים שרירים חזקים
. אני יודעת את הסיבה, אבל לא כל כך יודעת להסביר במילים ממה זה נגרם
.

כן והבעיה היא שאנחנו גם בכלל לא ...

עולים על פוינט , זה סתם שעורים כבסיס .

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאממ...

הגב- אני אנסה לענות לך ישירות... לאנשים שחסרה להם הקשת בגב התחתון, יש להם בעיות יציבה... כי כל פעם שהם הולכים המח מקבל את הזעזוע מרצפה ישירות, המכה עוברת ישר למח! ואילו לאנשים אם שת רגילה- הם דורכים על הרגל, המכה עוברה דרך הקשת וכאשר היא מגיעה למח היא כבר חלשה מאוד. אני לא ממש יכולה להסביר אבל הבנת את ההקשר של הדריכה על פוינט לגב? זו בעצם "עמידה לא נכונה" ואם היא קצת מתפקששת בהליכה או משהו (לפי דעתי)- חראם על הגב
זה ההסבר שקיבלתי בשיעור מודרני

חחח הבנתי דותה אם יהיו לי עוד ....

שאלות אני כבר אכתוב חיחי .... תודה על הכל !

כי...

את לא רגילה לעמוד על פוינט וזה לא מטבע האדם לעשות את זה... תריך המון שיווי משקל ויציבה טובה

למעלה