שאלה

Dror Bar

New member
שאלה

האם יצא לכם מצב שהדמות שכחה את זיכרונה מה עשיתם אז?

Nihau

New member
כמה דברים לפי אופי הדמות

הדמות הפדאנטית שלי מיד התקשרה לכל הטלפונים בספר הטלפונים האישי שמצאה בתיק ליד המיטה וניסתה לברר מי היא בעצם. הדמות הלא רצינית לא שמה לב להבדל בכלל כי היא לא זכרה משהו אחר ולא טרחה לשאול את עצמה שאלות רבות ופשוט זרמה עם המצב. הדמות המוזרה שלי פנתה לטלפת השכן ובקשה עזרה במציאת הזכרון האבוד.

DDN

New member
לא קרה לי, אבל,

מה הבעייה כאן? השה"מ שלך צריך להגדיר לך מה הדמות יודעת, ומשם אתה רץ הלאה. זה יופי של פתח למשחק דמות שונה לחלוטין משלך, עד שהדמות שלך "תזכר". פלאדין יכול פתאום להיות מישהו מאנייק. רוצח קר רוח יכול פתאום לגלות חמלה ורחמים. וכו'.

ogmios

New member
תשובת קיטבג

שולח את היד לארנק ובודק מה כתוב בתעודת הזהות? מטופש, אבל עובד

Nihau

New member
ממנטו?

הבעיות והדאגות מתחילות כשאתה קורא את הכתוב בתעודת זהות, לא מזהה את השם וגם לא את התמונה- עד שאתה נתקל במראה שמסבירה לך פנים אל פנים שהתמונה ההיא בתעודה זה בעצם הפרצוף שלך אחרי פוטורצח ועכשיו אתה מגלה סוף סוף שאין לך מושג מי אתה... ואם אתה גם פאראנויד ממוצע אתה גם לא תאמין למה שכתוב בתעודה שמצאת ומכאן בנהחה שלך חוגג, מתהולל, מתלוצץ, מתבדח, מגחך ומשמין מנחת כאשר אתה עושה את כל הטעויות האפשריות ובגדול משחק יפה לידיים שלו... בברכת Mwahahaha.

ogmios

New member
good point

אני הולך לקעקע את השם ומס' הזהות שלי על יד שמאל בהזדמנות הראשונה...

ogmios

New member
אה...

שו האדה? מלבד העובדה שאני שהיא קיימת, אני לא מקשר. מצד שני, אני לא חושב שכמות הטלוויזיה שנאי רואה מגיע למספר דו-ספרתי של שעות גם בחודש.

יש את הצמח המעצבן ההוא

ששואב זכרונות, לא? אני זוכר שאם אוכלים אותו, מקבלים אותם בחזרה, אלא שאתה עלול לקבל זכרונות של מישהו אחר, ואז זה נורא מצחיק (למנחה כמובן, המנחה תמיד צוחק גם אם השחקן בוכה-בוכה).

למעלה