שאלה

RedLight18

New member
שאלה

אני קורא פה מידי פעם ונוצר הרושם שהאפ-אמ משחק טוב אבל מאוד קל (יותר מידי קל להשיג תארים בזמן קצר) זה נכון?? המשחק קל מידי זה לא מוריד מהערך הריאלסטי שלו?? לא שיחקתי בו אף פעם למרות שיש לי אותו אני בכל מקרה אהבתי את צ'מפיונ 4 וקודמיו...

לא כזה נכון

אני מעריך שאלה שזכו בתארים ב-FM עבדו עליהם מאוד קשה.(אני אישית עדיין משחק ב-CM) TCM זה משחק לא הגיוני בכלל

dlml

New member
די קשה האמת, אבל תלוי.

תראה, אם תיקח קבוצה גדולה (מילאן, צ'לסי ושות'..) ותאמן כמו שצריך, יהיה לך באמת קל.. אבל החוכמה היא לקחת קבוצות חלשות או בניוניות ולנסות לשפר אותם. בכל מקרה, האף אמ אחלה של משחק

OFIR 10

New member
זה נכון שניתן לזכות בתארים בזמן קצר

אבל זה לא מוריד מהערך הריאלסטי של המשחק.. אני לא יכול לתת הסבר מפורט כי זה תלוי בכמה וכמה דברים, בכלל משחקי המנג'ר הם משחקים שתלויים בכמה דברים, למשל אם אתה לוקח קבוצה גדולה/קטנה, רכש ועוד..

ofir91

New member
ובהשקעה...

יש כאלה שמחפשים שחקן מוצאים טוב וישר קונים.. אבל יש כאלה שחורשים את המנג'ר ומכינים להם רשימה של שחקנים טובים ולוקחים ת'טוב ביותר... הם אלה שמצליחים...

dlml

New member
צודק.

החוכמה במשחקה הזה היא לקנות שחקנים צעירים, אלא אם אתם משחקים בקבוצות גדולות ואז אתם חייבים ללכת על הטוב ביותר. בכל מקרה, יש במשחק משהו די מעצבן, נניח שאתם עם קבוצה בינונית/גדולה, אתם יכולים לקנות שחקן צעיר (לרוב, צעיר..) בגרושים, ואז הערך שלו בקבוצה שלכם יעלה בהמון ואז תוכלו למכור אותו, כמה כאלה וזה רווח לא רע בכלל

למעלה