מה השם שלך בכלל? בן כמה אתה? תזכיר לי...
O Outrageous boy New member 15/4/05 #37 טוב..אז ככה השם שלי זה אור אני בן 17+ אני גר באיזור חדרה..וזהו
מ מישהי 111 New member 15/4/05 #23 אנסטסיה... קראי לה סטסיק... היא לא תישמע רוסיה היא תישמע רוסי.. חחח.. סטסיק.. איזה חמוד לה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......................... אחד שאני בקשר איתו קורה לה בכלל אנסטיישן... הוא חושב היא משחק מחשב.. חחח... היא פסיפלורה! עזבי אותה בשקט.
אנסטסיה... קראי לה סטסיק... היא לא תישמע רוסיה היא תישמע רוסי.. חחח.. סטסיק.. איזה חמוד לה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח......................... אחד שאני בקשר איתו קורה לה בכלל אנסטיישן... הוא חושב היא משחק מחשב.. חחח... היא פסיפלורה! עזבי אותה בשקט.
L Love Anastacia lehe New member 15/4/05 #28 תסתכלי למעלה, כתוב chattv אל תצאי מהחדר שנכנסת אליו תשארי שם, אני כבר שם...זה בא לך אוטומטי עם השם מישהי 111..נ.ב אם זה פעם ראשונה שאת נכנסת לצ'ט זה יקח לך כמה דקות להכנס..
תסתכלי למעלה, כתוב chattv אל תצאי מהחדר שנכנסת אליו תשארי שם, אני כבר שם...זה בא לך אוטומטי עם השם מישהי 111..נ.ב אם זה פעם ראשונה שאת נכנסת לצ'ט זה יקח לך כמה דקות להכנס..