שאלה...

hanit13

New member
שאלה...

שלום לכולם.. יש לי שאלה ואני לא יודעת אם זה ממש קשור לפורום אבל בבקשה תנסו לעזור לי.. יש אותיות בסינית אם אני לא טועה שכל אות מסמלת משהו כמו אהבה וכו'.. אני אשמח אם מישהו יגיד לי או שמה יראה לי מה כל אות מסמלת ואיך היא ניראת.. תודהה רבהה ענקית לכל מי שעוזר..

hanit13

New member
אממ חיפשתי דוגמא --->

האות הסינית הזאת מסמלת אומץ.. תודה על העזרה..

GnomeBubble

New member
Rolling some old squeaky cogs

Hebraigo ga dekinakute nihongo no IME ga aru. Sasuga KORUKATA da. Soredemo, IME ga hatarakenai. Mata, sasuga KORUKATA da yo. Hmm, at least this time it is more or less close to courage. This is the EI in EIYUU if my Kanji knowledge is not totally brain dead. On the other hand, the more common meaning of this Kanji is designating England, so you get quite a different impression here. And once again I recall the guy who had the kanji for Leg tatooed proudly on his Arm.​

Ryuusuke

New member
שני דברים

1) זה פורום יפן, לא סין. שתי ארצות שונות לחלוטין. דומות בערך כמו ישראל ועיראק. לכן לא נוכל לתת לך אותיות סיניות, אבל יפנית אנחנו יודעים (בערך). 2) אם את רוצה אותיות יפניות, שכמו בסינית, כל אות מסמלת מילה בערך. הנה קישור שנמצא במאמרים, ויכול לעזור לך לבחור את הקעקוע שמתאים לך http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=830&msgid=48968381 תיהני!

hanit13

New member
אממ תודה.. -->

ולא שאני מתכוונת לעשות קעקוע זה לידע כללי..

CountDust

New member
האמת שבמקרה הזה...

זה לא בדיוק כמו עיראק וישראל - בהתחשב בכך שהיפנים העתיקו ואימצו את הכתב הסיני...

Tenguy

New member
דווקא הכתב שלנו הוא בבלי (= עירקי)

כמו שהיפנים העתיקו את הכתב הסיני, לידיעתך העתקנו את הכתב מבבל במאה החמישית לפני הספירה. קודם לכך היה לנו את הכתב העברי, שדמה מאד לכתב האוגריתי-פיניקי (שלימים התגלגל ליוון ולרומא, והפך לכתב המערבי...). למי שזה מפריע שאנו כותבים בכתב בבלי (עירקי) - נא להתלונן אצל עזרא ונחמיה שבאו אז מבבל והכתיבו (תרתי משמע...) לנו את הכתב "החדש" הזה.

למעלה