שאלה.. :]

שאלה.. :]

לא ממש מצאתי לאן לנצל"ש את זה... סליחה. אממ.. שמתם/ן לב שבשיר S.O.S המילים שכתובות בחוברת [בבית השני] הן לא המילים שהלהקה שרה? למה זה?.. כן כן אני קוטרית :p [אני לא יודעת אם יש עוד שירים כאלו שכתוב בחוברת משהו אחר ממה שהלהקה שרה.. פשוט עזבתי את החוברת כשראיתי שהמילים שכתובות שם מטעות]

EleVaTioN

New member
ואללה?../images/Emo12.gif../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

האמת לא הסתכלתי בספרון בזמן שהשיר מתנגן.. אולי אלה המילים אבל הם מדברים לא מובן? הרבה להקות עושות את זה

גם אני לא הסתכלתי עד אתמול...

הם שרים [לפי מה שכתוב בחוברת]: "i'm stuck my own head and i'm miles away would anybody notice if i left this place? looking at myself tonight wondering if i'll survive how in the hell did i get so far away this time? i had high hopes for my life back when when i was still alive i used to want to live forever" תנסי לקרוא את זה ביחד עם המוזיקה.. זה לא יושב טוב.. ואפילו הם כתבו פעמיים when באחת השורות... [אוי אני באמת קוטרית.. :] אבל לדוגמא באתר הזה www.sing365.com המילים הן כאלו: "i'm stuck in my own head and i'm oceans away would anybody notice if i chose to stay? i'll send an S.O.S. tonight and wonder if i will survive how in the hell did i get so far away this time? so now i'm sitting here the time of my departure's near i say a prayer please, someone save me" וזה נשמע הרבה יותר מתאים...

EleVaTioN

New member
מוזר באמת..../images/Emo129.gif

בחוברת אמורות להיות המילים הנכונות מכל מקום אחררר
אבל מהאתר זה באמת נשמע יותר נכון

level 27th

New member
כאא..

זה קרה בגלל שהליריקס היו פעם ככה והם החליטו לשנות את זה כשזה היה מודפס כבר או שפשוט הליריקס שהם שלחו היו הליריקס הלא מעודכנים טעות קיצאר=]

BillysGirl

New member
הרגת אותיייי XDDDDDDDDDDDDDD

זה כל כך מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ג"ש בסגנון קאנטרי......... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

EleVaTioN

New member
חחחחחחח גדול../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif

זה כמו העכברים בסדרות המצויירות

למעלה