שאלה!

lironet1

New member
שאלה!

תגידו מה לדעתכם הדבר שהכי לא אכפת לכם שיפריטו\הפריטו בקיבוץ שלכם ומה דווקא כן......????

תגובה..

לדעתי.. הכי לא אכפת לי שיפריטו את החדר אוכל.. כי אני גם ככה לא אוכלת שם :) כי אני מפונקת חח והכי יפריע לי אם יפריטו את עניין החינוך.. ( נ.ב. הקיבוץ שלנו כבר בהפרטה...)

אהובה.א

New member
הדבר הכי טוב שעשו

הרבה קיבוצים היא הפרטה חלקית של השירותים. ברגע שאלה הופרטו - השירות היה טוב יותר ואיכותי יותר. ניתנה לכל חבר האפשרות לבחור שאם הוא רוצה את השירות הנ"ל או לא. ברגע שהופרטה המכבסה והרבה חברים קנו מכונות כביסה - פתאום חברים גילו את האיכות של "לכבס בבית". ברגע שהופרטו מוצרי מזון שונים - פתאום ראינו כמה פחות מבזבזים... מה שאצטער אם יפריטו זה חד"א. חד"א היום הוא אחד ממרכזי הבילוי בקיבוץ. יש הרבה חברים שמגיעים לחד"א בכדי לראות אחד את השני (עדיין יש כאלה...). הקשר היחיד שיש לעובדי החוץ עם הקיבוץ זה חד"א. בחורף , כשהקור מקפיא עצמות (מגיע למינוס לפעמים) וחברים לא יוצאים החוצה , מרגישים את הגעגועים לרגעים באלה , לשיחות אחד עם השני. אצטער גם אם יפריטו את התרבות והחינוך. חושבת שזה מאוד חשוב.

MsUnderstood

New member
אוקי..

הכי לא הפריע לי שהפריטו ת'חד"א מה אכפת לי שיפריטו?המון,אני לא אוהבת הפרטות,אני רוצה קיבוץ כמו פעם!

Piece of Wood

New member
הלוואי שיפריטו את החד"א../images/Emo125.gif

גם ככה האוכל שם ממש לא משהו... זה יהיה רק טוב :p

purple fox

New member
אמממ...

כנראה שגם החדר אוכל.. הוא במילא התדרדר בתקופה שלפני ההפרטה... והדבר שהכי מעצבן- ביטלו את המגורי נעורים!! זה רק מחיילים עכשיו..
אבל בכלל מעיק כל ההפרטה הזאת... אין כמו הקיבוץ של פעם!

לא אוהב כל סוג של הפרטה

הפרטה בקיבוץ לדעתי זו מילה עדינה לקיבוץ מפורק שאיבד לגמרי את הערכים.

למעלה