שאלה..

HeavenlyB

New member
אממממ מה?

זאת אחת השאלות הכי כלליות שאפשר לשאול. בערך כמו לשאול "איך אני מכין אוכל?" איזה סוג אוכל אתה מנסה להכין? איזה כלים יש לך כדי להכין את האוכל? מה המצרכים שיש לך? אתה בכלל יודע לבשל? חם? קר? מתוק? חריף? מלוח? לכמה אנשים אתה רוצה להכין את האוכל? למישהו מהסועדים יש אלרגיה למשהו? תוך כמה זמן האוכל צריך להיות מוכן?

הממממ

אם יש לך חומר שלם אז פשוט תחתוך אותו עם הקיו בייס או תוכנת עריכה. ואם החומר לא שלם אז תביא קטע מהאמצע (שהוא הסוף) שאלה מוזרה בהחלט!

GallaxY

New member
הלו אני בחורה!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכל אופן השאלה שלי מתחלקת ל2: 1. איך ליצור דמו בקיובייס לפרוייקט שלא עשוי בקיובייס? 2. איך ליצור דמו בקיובייס לפרוייקט שכן עשוי בה? שזה בערך מסתכם בשאלה: "איך ליצור דמו בקיובייס?" .....

HeavenlyB

New member
שוב אותה שאלה?

ממה את מתחילה? יש לך שיר מוקלט? מה את מנסה להקליט? עם אילו כלים? את בכלל יודעת לנגן? לשיר? איזה סגנון? השאלה שלך היא בלתי ניתנת לתשובה כלי קצת אינפורמציה. קצת היגיון בבקשה.

GallaxY

New member
טוב בינתיים שחיכיתי לתשובה

כבר עשיתי דמו לטראק מוכן.. היה לי 2 טראקים אחד בפרוטי אחד בקיובייס.. קיצר עשיתי דמו לטראק בפרוטי... עכשיו, רק תתקן אותי אם אני טועה: אני מוציאה WAV של הטראק בקיובייס, אח"כ שמה אותו בחזרה לקיובייס כWAV בערוץ אוודיו אחד ואז חותכת אותו ובחתכים עושה לו פייד אין ופייד אאוט.. נכון? אה ד"א אני יודעת לנגן יודעת לשיר עושה טראנס בעיקר >> גואה פול און אבל בגלל שאני אוהבת לשיר לתוך הטראקים שלי אני מוסיפה להם ווקל של האוס
עדיין לא הבנתי איך כל הדברים האלה אבל קשורים לדמו מיסכן בקיובייס

GallaxY

New member
אמירצ'יקקקקקקק

עשיתי דמו לToo Much ועוד מעט יעשה דמו לטראק אחר ששמו ישאר חסוי בינתיים
(חחח טוב סתם אין לו שם עדיין
) כשיבוא לך לשמוע תן מסג' באייסיקיו כפרע... מה קורה איתך ? חחחח

GallaxY

New member
חחחחחחח מסאז' גם אפשרי :)

קיצר אמירצו'ק להוציא לWAV בשביל לעשות דמו? רק ככה אפשר לעשות? כי אני צריכה איכשהו את כל הטראק בערוץ אחד... בשביל לחתוך אותו... או שיש דרך אחרת לעשות דמו ?

כן

תעבירי לWAV ואז תערכי בתוכנות עריכה (סאונגדפורג' וואב לאב וכו') את יכולה להשאר עם הWAV אבל גם יכולה להחליף לMP3 באיכות 192 או 320. בקשר לפייד IN ו-OUT זה לא ממש הכרחי. את יכולה עם ובלי ובמקום פייד את גם יכולה לשים סוג של אפקט או קצת פיץ מה שבא לך. (אני שונא פיידים בתחילת וסיום טראק) ובקשר לשם מצטער... גליהההה. HAVE FUN והכי חשוב בהצחלה.

GallaxY

New member
אין לי סאונפורג''

זה על המחשב של אבא שלי כל הסאונדפורג' וויב לאב וכו'... ממש אין לי כוח להעביר אליו טראקים... איזה עוד אפקט אפשר לשים במקום פייד? זה הרי הכי בסיסי לא? כולה דמו חח
תכלס אני רוצה את זה עם פיידים גם באמצע לא סתם פייד מההתחלה לסוף מבין... ואי אפשר לתקוע איזה אפקט מעפן כל פעם באמצע הטראק
אל תידאג בקשר לשם כולם מתבלבלים... אנשים לא רגילים לראות בחורות בפורומים כאלה חחח

למעלה