שאלה

dannyshadow

New member
שאלה

בתקופה האחרונה של השבועיים האחרונים יש לי כול מיני חזיונות לגבי העתיד. זאת אומרת, זה לא בא באופן גרפי במוח, כיאילו שאי רואה מה יקרה, זה קורה כיאילו כמו ניחוש לפי האינטואציה שלי. זה התחיל ביום אחד שחזיתי בדיוק מה שיקרה בו. חשבתי זה צרוף מקרים. וגם עכשיו, לפעמים במשך השבועיים האחרונים יש לי מין מיני חזויונות. למשל: לפני בערך שעתיים אמא שלי ביקשה שאני אביא לה משהו. הייתה לי הרגשה כיאילו אני יודע שכשאני אלך אח שלי יקח ת'מחשב. ואכן, כשהבאתי לאמא שלי אז אחי אמר לי שאני אביא לו את המחשב. ויש עוד המון מקרים. זה אומר משהו? אפשר לרכז את זה?

dannyshadow

New member
../images/Emo105.gif

היי דני, ברוך הבא../images/Emo140.gif

עד כמה שדעתי משגת, יש מה שנקרא "זימון מציאות" ועל פי התיאוריה הזו, ככל שאנו הוגים ברעיון מסוים הרי שאנו מושכים אותו אל תוך חיינו, "לטוב ולרע". האם זה מה שקרה לך? לא יודעת לענות, אלא שככה אני הייתי רוא את הדברים. מבחינתי, אין צירוף מקרים, או בעצם אין מקרים בכלל, כל מה שאנו מכנים מקרה - הוא בחירה שלנו, הזמנה שלנו, בחירה בלתי מודעת לעיתים שמפגישה אותנו עם פוטנציאל לשינוי מאחר וכל סיטואציה, פגישה, "מקרה" בשפתך, משול בעיני לצומת מרובת שבילים, כאשר אנו בורחים רק בשביל אחד שמביא אותנו לסיטואציה הבאה. (ראית את הסרט דלתות מסתובבות
) חוצמזה, ברוך הבא אלינו

dannyshadow

New member
תודה על קבלת הפנים ../images/Emo6.gif

אז הבנתי שאת חושבת שמה שאני מאמין בו בעצם מגיע לחיים? טוב, אז במקרה שלי זה לא ככה... הלוואי שזה היה ככה. יש איזושהיא דרך לתרגל את זה ולהפוך את זה למשהו שאני יכול ממש לשלוט בו בכול רגע ולהיות מממש חזאי עתידות?

../images/Emo6.gif בכיף

כי ככה זה ב
שלנו
חזאי עתידות... לא שאני מכירה דרך כזו, אבל בוא נחכה לתגובות של החבר'ה, נראה מה יגידו.
בינתיים שבוע נפלא לנו

dannyshadow

New member
תודה :)

אני עדין חושב שזה סתם צירופי מקריים, אבל מה שתגידו

dannyshadow

New member
אני אתן דוגמא

עכשיו, במקרה התחלתי לקרוא את ההודעה הנפלאה של מיקי
על כוחות רפאים, ואז פתאום באמצע הקריאה עלו לי המילים "סקס, סמים ואלכוהול" כיאילו אני קורא אותם. אבל לא קראתי אותם. מאוחר יותר נתקלתי במילים אלה בהודעה שלה. זה כמו שכיאילו חזיתי שהן יהיו כתובות... וגם מצבים מסוג אלה אני ניתקל המון פעמים, עד עכשיו חשבתי שזה סתם, אבל עכשיו כבר יותר ממסקרן אותי לדעת מה זה אומר.

dannyshadow

New member
אולי רמז בשבילכם

האם הההודעה הזו (שדרך אגב לא הספיקו לענות לי עליה :() יכולה להיות קשורה איכשהוא לעניין?

היי דני

הדבר הכי קרוב למה שסיפרת קראתי משהו דומה לכך אצל קרלוס קסטנדה, הוא טוען שהוא ראה את מותו. כמובן שהוא חי אחר-כך שנים רבות. אבל כאילו הוא חזה את מותו. כמוות מלווה אותנו בכל צעד בחיינו, ניתן להתיעץ איתו תמיד.

dannyshadow

New member
לא ממש הבנתי...

אז מה זה אומר? ראיתי את מותי? והאם בעתיד באמת אוכל לחזות את העתיד ביותר מיקוד ויותר בקלות?

קח את זה בסבבה, זה לא פרוש.../images/Emo6.gif

אני לא יודע. רק סיפרתי לך את שאני זוכר בערך. זה לא חייב לומר לך משהו על חייך.

dannyshadow

New member
חבל...

כבר ניסיתי בהמון מקומות ועדין אף אחד לא מסוגל להגיד לי מה פשר החזיונות והעיינים הלבנות \=

למעלה