שאלה

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
שאלה

מה אתם עושים בפסח? אצל מי מתארחים? מה הקשר עם ההורים של הצד השני? איך עובר החג? קשה מאוד או שככה ככה או שבסדר? שיש ילדים למי יותר קשה בנים או בנות (מתכוון ברמת הפתיחות)? הדאגה עכשיו יותר היסטרית או שנשארה אותו הדבר? איך הקשר עם החברים המשותפים? האם מישהו שלא עבר אובדן מבין אתכם?או שיש בעיות בקטע? האם הרגשות שלכם נהיו יותר כהים? האם אתם מרגישים שהאהבה שלכם אחרת עכשיו?לא עד הסוף? האם אתם מאשימים את בן הזוג שנפטר? האם האשימו אתכם או שהיחס אליכם מהצד השני של המשפחה אחר? זהו בינתיים מי מתחיל?

nypx

New member
תשובות

מה אתם עושים בפסח? יוצאים לטייל לרוב אצל מי מתארחים? חמתי שתחיה הרבה מה הקשר עם ההורים של הצד השני? מעולה מעל ומעבר איך עובר החג? רגיל קשה מאוד או שככה ככה או שבסדר? אני חושב שבסדר שיש ילדים למי יותר קשה בנים או בנות (מתכוון ברמת הפתיחות)?ברמה של החצנה אז הבת הדאגה עכשיו יותר היסטרית או שנשארה אותו הדבר? נראה לי שאותו דבר איך הקשר עם החברים המשותפים? תלוי יש ככה ויש ככה האם מישהו שלא עבר אובדן מבין אתכם?או שיש בעיות בקטע? יש קטע של פגיעות האם הרגשות שלכם נהיו יותר כהים? נראה לי שכהו האם אתם מרגישים שהאהבה שלכם אחרת עכשיו?לא עד הסוף? לא עד הסוף כנראה שאיבדתי משהו בדרך,יותר קשה להיקשר האם אתם מאשימים את בן הזוג שנפטר? ממש לא האם האשימו אתכם או שהיחס אליכם מהצד השני של המשפחה אחר? לא ששמתי לב

תשובה חלקית

חגים (בייחוד ארוכים, כמו זה המתקרב בצעדים מאיימים), הורסים אותי. למרות שהקשר עם משפחתו של בן זוגי מצויין, הרעיון לבלות את החג במחיצתם, בלעדיו, ולהיות הבחורה היחידה לבד מסביב לשולחן החג, לא ממש מרנין. חשבתי השנה לנסות "לברוח" לחו''ל למספר ימים. אם יש מישהו/י מבינכם שמרגיש צורך להימלט מסוף השבוע הארוך (מאוד...) של פסח, ולצאת לחירות (חלקית) מן הזכרונות, המחשבות והמצות, אשמח אם תפנו אלי במסר. המשך סוף שבוע נפלא לכולנו.

nypx

New member
הגזמת

לברוח מהמצות?כל השנה אני מחכה שיהיו מצות כדי לעשות אותם עם ביצה במחבת כייף אדיר בהצלחה עם השאר ושאלה :ומה עם המשפחה שלך? או שיש קטע של לא נעים או משהו בסגנון?

SEARCHALL

New member
מצייה זו לא מציאה כל כך גדולה.

סתאאאם, לא יכולתי להתאפק. ושיהיה חג מצות שמח! (לאוהבי המצות)

nypx

New member
ואת שרה ...........

מה יותר טוב מלקחת כמה מצות לערבב עם ביצה וללוש והכל נדבק והגז מתלכלך ולעשות כלים והכל נגמר בציק מה יותר כייף מזה? אה ?

המחשבה על לברוח מאד מפתה

אך השאלה היא אם אפשר לברוח מעצמך ומהמחשבות והזכרונות על לילות סדר כסדרם כאשר כל בני המשפחה יחד לא חסר אף אחד. המחשבה לבלות את ערב החג בלעדיו ובכלל כל ההכנות לחג ההרגשה החגיגית הזאת שאופפת את הרחובות וכל התכונה מסביב מכאיבה כל כך השנה ולמרות הכל נערוך סדר כהלכתו ולו רק בשביל ההרגשה שכך הוא היה רוצה שיהיה. ואני יודעת שיהיה קשה ובלתי אפשרי אך נעבור זאת. ה"בריחה" היא הפתרון הקל ביותר אך אני לא בטוחה שהוא הנכון ביותר. פנינה

nypx

New member
רואה את בועז שרעבי שר

לאהוד מנור: "לא תיפול רוחי לא יטש כוחי " ובא לי לצרוח יודע שזאת דרך כל חי ,ויודע שהדרך מסתיימת מתישהו, ויודע ששום דבר לא נשאר לנצח,וכל דבר סופו להסתיים, ולכל אחד יש תחליף,וכל אחד עושה מה שהוא צריך לעשות בעולם הזה ,חלק עושים את תפקידם טוב וחלק לא מספיקים, ואם אתה רוצה להספיק על זה אתה לא מחליט, זה מזכיר לי סיפור אבל זה לא לעכשיו, והדרך פה נגמרת ומתחילה במקום אחר .ולא משנה סוג האובדן ומאיזה סוג. אז תגידו לי רק דבר אחד: "למה זה כל כך כואב ? "

למעלה