שאלה

The Flash

New member
שאלה

הייתי אתמול בבית חולים כי נקעתי את הרגל ואמא שלי שלחה אותי יש לצילומים במיון...נתנו לי חשבון של טיפול..בהאם הצבא משלם על זה או שמא אני?

בעיה.

כעקרון, אתה תשלם. עם זאת, נסה לפנות עם הטופס לקר"פ פעילה ולשכנע אותו שהסיבה שפנית לבית חולים אזרחי ולא צבאי מוצדקת. בהצלחה.

The Flash

New member
אבל אני מתנדב

חשבתי שבית חולים אזרחי זה מה שצריכים לפנות

אהההההההההההההההה ../images/Emo13.gif

אז תשכח מזה! אם אתה מתנדב שמטופל ע"י קופת חולים אזרחית, אזי הביטוח הרפואי שלך אחראי לשלם. תבע את הכסף מהביטוח! הצבא בכל מקרה לא ישלם.

The Flash

New member
רגע..

תראה זה קרה לי ב6 בבוקר שרצתי להשיג את הרכבת לנסוע לצבא והייתי בכאבים ואמא שלי לקחה אותי לבהי"ח כי איזה קופ"ח תקבל אותי ב6 בבוקר?

סבבה.

את האישור מבית החולים אתה מעביר לקופת החולים שלך וזו אמורה להחזיר לך את הכסף בהתאם לביטוח שלך.

natalixx

New member
מהניסיון שלי...

גם אני נקעתי את הרגל בצבא וגם הלכתי למיון... במקרה שלי אני שילמתי את אגרת המיון (ככה קוראים לזה?) תרגיש טוב... אל תעמוד על הרגל מוקדם מידי.... נטלי

The Flash

New member
שלושה

לא רציתי...רציתי לחזור כבר אני סך הכל שבועיים שם וכבר גימלים...אבל לא יכלתי לדרוך על הרגל...

natalixx

New member
מצטערת לאכזב אותך אבל...

זה לא מספיק... גם אני קיבלתי 3 גימלים ואח"כ חזרתי לצבא כמו ילדה טובה אחרי כמה ימים הרגל שוב התנפחה והתפתח שטף דם ואז קיבלתי 5 גימלים... אז אולי כדאי שתלך לרופא שלך לבדוק אולי יש צורך בעוד ימי מחלה אבל זאת רק המלצה...

למעלה