שאלה

מצב
הנושא נעול.

laliv

New member
שאלה

שאלה
האם אתם יודעים איפה ניתן למצוא חומר על רליקביות מתקופת הרומנסק? או מה בדיוק זה רליקביות תודה

גולי מ

New member
נסי לכתוב את זה באנגלית

שאלה
האם אתם יודעים איפה ניתן למצוא חומר על רליקביות מתקופת הרומנסק? או מה בדיוק זה רליקביות תודה
נסי לכתוב את זה באנגלית
אולי יהיה לנו יותר קל לעזור לך באופן זה

גולי מ

New member
לא למדתי הרבה...

reliquiae
תודה. השם באנגלית הוא reliquiae. גיליתי שזה כלי לאיחסון עפר. אם יש לך על זה יותר מידע אני אשמח.
לא למדתי הרבה...
הנה אחד, ואולי דווקא התכוונת לשני נראה לי (וזה ניחוש באפלה) שמדובר באותן תיבות/כלים שבהם איחסנו שרידי קדושים.

laliv

New member
נכון

לא למדתי הרבה...
הנה אחד, ואולי דווקא התכוונת לשני נראה לי (וזה ניחוש באפלה) שמדובר באותן תיבות/כלים שבהם איחסנו שרידי קדושים.
נכון
לזה התכוונתי. אני צריכה לכתוב עבודה בסדר גודל של דף פוליו על זה. את יודעת איפה אני יכולה למצוא על חומר?

גולי מ

New member
טוב, אז ככה

נכון
לזה התכוונתי. אני צריכה לכתוב עבודה בסדר גודל של דף פוליו על זה. את יודעת איפה אני יכולה למצוא על חומר?
טוב, אז ככה
שאלתי את אחותי (דוקטורנטית ומרצה בנושא תולדות האמנות העיצוב והאדריכלות), והיא אמרה לי להפנות אותך לפירסומים של פרופ' נורית כנען-קידר (נדמה לי שיש של האוניברסיטה הפתוחה). בהצלחה

gerson1

New member
שרידם בלטינית

טוב, אז ככה
שאלתי את אחותי (דוקטורנטית ומרצה בנושא תולדות האמנות העיצוב והאדריכלות), והיא אמרה לי להפנות אותך לפירסומים של פרופ' נורית כנען-קידר (נדמה לי שיש של האוניברסיטה הפתוחה). בהצלחה
שרידם בלטינית
זכרונות של חפצים ו/או עצמות המיוחסות לבאטים וקדושים

מצב
הנושא נעול.
למעלה