שאלה!!!!

שאלה!!!!

הורדתי את התוכנה DAF FAF ואני לא בדיוק מצליחה להבין איך זה פועל... אם מישהו יודע ויכול לעזור לי אני הודה לו מאוד... תודה... וחג שמח!!!

העיקרון הוא פשוט

מחברים מקרופון למחשב מדליקים את הרמקולים ורצוי לשמוע דרך האוזניות אחר כל לוחצים על start ומתרגלים בתדרים שונים וגם בהפסקות delay אני ניסיתי את התוכנה הזאת ולא ממש עזרה לי אולי יעזור לך

דיי הבנתי את מה שרשמת!!!

איך בדיוק אני מבינה מהחלון שאני רואה על המסך מתי אני מדברת בקצב נכון? ומה זה בדיוק הפסקות delay ... ואולי יש לך דרכים איך לתרגל(באיזה צורה - לקרוא טקםטים או ד שיח כלשהו)... תודה ... חג שמח!!!

shuky63

New member
התוכנה לא נועדה לתרגול

כלומר זה לא שאת מתרגלת איתה,וזה משפר לך את השטף כשאת מדברת בלעדיה. התוכנה אמורה לשפר את השטף רק כשאת משתמשת בה כלומר שאת מדבר במקרופון ושומעת את עצמך באוזניות. לכן פיתחו מכשירים זעירים שנכנסים לאוזן ועושים את אותה הפעולה של התוכנה,רק שהם יקרים מאד. התוכנה יכולה לעזור לך בשני מקרים: כשאת מדברת בטלפון ויכולה להיות ליד המחשב עם האוזניות על האוזניים. בשביל לבדוק האם השיטה של הDAF-FAF בכלל משפיעה לטובה על שטף הדיבור שלך ואם כן אולי תרצי להשקיע במכשיר זעיר. בתוכנה יש שליטה בשני דברים: DAF-מידת ההשהיה שבה תשמעי את הדיבור של עצמך באוזניה FAF-מידת עיוות הקול של עצמך באוזניה(לא לדאוג המאזין שומע אותך רגיל לא מעוות) לדעתי את צריכה לזום שיחות טלפון כשהאוזניה עלייך לשחק תוך כדי דיבור עם הDAFוהFAF ולראות איך זה משפיע על השטף שלך בהצלחה

תודה!!!

הבעיה שלי היא שברגע שאני מפעילה את התוכנה ומנסה לדבר אני לא מבינה איך בדיוק זה משפיע... ועוד שאלה... יש מקום אחר שאפשר לדבר עם אנשים בלי לחכות כל כל הרבה זמן לתשובה... ושאלה אחרונה... האם זה עזר לך...

shuky63

New member
אף אחד לא מבין איך זה משפיע

אבל מנסיון זה משפיע על רוב המגמגמים.את צריכה לנסות לדבר תוך כדי הפעלת התוכנה במצבים בהם את מגמגמת.למשל להרים טלפון לכל מיני משרדים חברות לברר דברים,ולראות אם הדיבור שלך שוטף יותר. זה לא טיפול אלא יותר כדור נגד כאב שיניים,סיוע מקומי וזמני. משתמשים בזה מגמגמים שחיבים להרצות בפני קהל למשל. ממה שאני יודע אם משתמשים בה כל הזמן למשל בצורת מכשיר שנכנס באוזן ההשפעה שלה יורדת בהדרגה,כלומר מומלץ להשתמש בה רק במצבים קשים במיוחד. עלי זה השפיע באופן חיובי. אם הייתי צריך לדבר בפני 100 אנשים והיה חשוב לי לדבר שוטף לא הייתי מהסס להשתמש בה על פאלם פיילוט עם אוזניה באוזן ולהסביר למאזינים שאני משתמש בזה כדי לדבר שוטף יותר

למעלה