שאלה...

שלזינגר

New member
שאלה...

למה לא קוראים לפורום הזה---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------"פורום ג'סי"?!?!?!!??!?!

STA1

New member
אולי כי ג'סי מקרטני הוא לא הנושא

העיקרי פה כי אני לא אחד מהמעריצים שלו!!אני בא לכתוב בפורום כדי לדבר על הסידרה והשחקנים ( כולל ג'סי והאחרים ) ועל הפרקים!!ויש קומונה בשבילו אז אם בא לך אז לכי תכתבי שם!!

מיטל101

New member
כי......!!!!!????!!!!!?????!!!!

זה לא פורום לג'סי!! נכון,הבנות פה מאוד אוהבות את ג'סי(ואני אחת מהן) אבל הפורום הזה הוא לסאמרלנד... ולמה אתה פותח על זה הודעה חדשה??תנצל"שששש

danielle23

New member
תבקש/י שמישו מעל גיל 16 יפתח פורום

פורום בשבילו.. בעיקרון זה פורום לסאמרלנד, אבל אם תפוז יראו שיש לו הרבה מעריצים אז הם יסכימו לפתוח.. רק צריך מישו מעל גיל 16 שיש לו כוח ורוצה להתעסק עם זה.. יש מצב שיהיו כמה שירצו.. *הלוואי*!!!!

נופר 247

New member
יאללה בכיף...מי פה מעל 16..

אני הייתי עוןשה אבל אני פחות מ16... זה יהיה נהדר אם יפתח פה פורום ג'סי!!!

למעלה