שאלה...

maya311

New member
שאלה...

היי, אני בדיוק באמצע התהליכים-- אישרו את התיק הרפואי שלי, ועכשיו אני רק מחכה לאישור ממנהל גיוס. רציתי לדעת אם יש איזושהי דרך להעלות את הפרופיל (הוא כרגע 21), ואם כן, עם מי אני צריכה לדבר. ההורים שלי חושבים שאני צריכה קודם כל להיכנס לצבא ולהתחיל את התפקיד שלי ורק אז לדבר על שינוי פרופיל, אבל זה נראה לי כמו בזבוז זמן. אם כבר שאלו את השאלה הזאת, בבקשה תנו לי קישור. תודה, מאיה

שלום מאיה.

כעקרון, אני ממליץ לך להתגייס עכשיו ולדאוג לפרופיל אחרי הגיוס. הסיבה - מי שמתגייס קודם - משתחרר קודם
. לגבי העלאת פרופיל - זה תלוי בבעייה שלך, וזה בכלל לא טריוויאלי. אם ועדה רפואית החליטה לתת לך 21 על בעייה, הסיכוי שיעלו את הפרופיל קלוש. מתי כן מעלים פרופיל? במקרה שחו"ח חלית בסרטן בילדות, וזה עבר לך - את תקבלי אוטומטית פרופיל 21. מאידך - אם תפני למקרפ"ר לענף מיון רפואי ותבקשי להעלות הפרופיל - יש סיכוי שאחרי הרבה ועדות והמון המון בדיקות דם - יסכימו להעלות לך את הפרופיל (אם יראו שזה באמת עבר). בכל מקרה, הפרוצדורה היא לפנות דרך רופא היחידה למקרפ"ר, ענף מיון רפואי. את צריכה קודם לדבר איתם, ולקבל הפנייה לועדה רפואית מיוחדת. אל תבקשי סתם להעלות פרופיל - כי אז ישלחו אותך ולעדה רפואית רגילה. תדגישי לרופא (מומלץ מראש לקבוע תור לקר"פ פעילה) שאת יודעת שבוע"ר לא יעלו לך את הפרופיל, ואת מבקשת שיפנה למקרפ"ר ויתהליך את ההליכים דרכם. הם כבר ידאגו להפנות אותך לועדות לפי הצורך. בהצלחה.

shaharx

New member
העלת פרופיל

את יודעת שאם את מעלה את הפרופיל בתחילת השירות את מפסיקה להיות מתנדבת והופכת להיות חיילת רגילה, וזה אומר טירונות,תורנויות, שמירות ואת צריכה לעשות שירות מלא ולא לצאת באמצע.

למעלה