אדריכלות=ארכיטקטורהשאלה..
רציתי לדעת מה ההבדל (אם יש בכלל) בין אדריכלות לארכיטקטורה? אני אמנם חייל כרגע, אבל אני מתחיל קצת לחשוב על העתיד. עוד שאלה: מה הציון הפסיכומטרי הדרוש? אני יודע שזה תלוי בתעודת בגרות, ובתיק עבודות ובמבחני קבלה. תנו לי תשובה משוערת. תודה..
ארכיטקטורה זה מהשפה היונית במשמעותאדריכלות=ארכיטקטורה
אדריכלות- שם עברי, ארכיטקטורה- שם לועזי ( אותה גברת.....)
ארדיכל-ארמית:עבד ההיכלארכיטקטורה זה מהשפה היונית במשמעות
רב-בנאי ,ואדריכלות זה עיוות השם ארדיכלות מארמית ואכן המשמעות זהה
תנאי הקבלה:שאלה..
רציתי לדעת מה ההבדל (אם יש בכלל) בין אדריכלות לארכיטקטורה? אני אמנם חייל כרגע, אבל אני מתחיל קצת לחשוב על העתיד. עוד שאלה: מה הציון הפסיכומטרי הדרוש? אני יודע שזה תלוי בתעודת בגרות, ובתיק עבודות ובמבחני קבלה. תנו לי תשובה משוערת. תודה..
תודה רבהתנאי הקבלה:
מכללת אריאל: ממוצע בגרויות מעל 85, מבחן מיון וראיון אישי. תיק עבודות בגדר המלצה. אם יש לך בפסיכומטרי מעל 700 - שנת הלימודים הראשונה חינם. אוניברסיטת ת"א: ציון בבגרות במתמטיקה 5 יח"ל: 70 או ציון בבגרות במתמטיקה 4 יח"ל: 80. אם בידך תעודת הנדסאי (מכל סוג) אתה פטור מהציון הנ"ל. לפחות 450 בפסיכומטרי (אם כי ספק אם יש סטודנט שהתקבל עם הציון הזה). מבחן מיון, ובמידה ועברת אותו ראיון אישי. תיק עבודות חובה. ניתן גם ללמוד בבצלאל בי-ם ובטכניון. לגביהם לא ביררתי את תנאי הקבלה.
המממתודה רבה
תיק עבודות מכינים במכינה, נכון? אני זוכר משהו כזה כשפעם ביררתי על זה. תואר של אונ' נחשב יותר מתואר של מכללה? זה מה שהסבירו לי פעם- לאונ' קשה להתקבל, לעומת מכללה שפשוט צריך בשבילה הרבה כסף.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.