שאלה איזה פרק ישודר בסוף השבוע הזה של o.c?
J Just Dani New member 2/3/05 #3 שיט יש לי עוד הרבה לתפוס אני רוצה לתפוס את השידורים של יס וויקנד אז הורדתי את העונה הראשונה ואני רק בפרק 9 סדרה לפניםםםםםםם!!
שיט יש לי עוד הרבה לתפוס אני רוצה לתפוס את השידורים של יס וויקנד אז הורדתי את העונה הראשונה ואני רק בפרק 9 סדרה לפניםםםםםםם!!
L legalyblond New member 2/3/05 #6 שאלה.. האוסי משודרת עכשיו בארה"ב או שהיא כבר נגמרה שם? עם כן אז מישהו יודע עם תהיה עונה 3? ועם לא אז איזה פרק הם שם? תודה
שאלה.. האוסי משודרת עכשיו בארה"ב או שהיא כבר נגמרה שם? עם כן אז מישהו יודע עם תהיה עונה 3? ועם לא אז איזה פרק הם שם? תודה
א ארץ השמש New member 3/3/05 #7 יש עונה שניה היא משודרת עכשיו בארה"ב. יש גם דיבורים על עונה שלישית, וכנראה הולכת להיות כזאת. ביום חמישי האחרון שודר בארה"ב הפרק ה-14 לעונה השניה.
יש עונה שניה היא משודרת עכשיו בארה"ב. יש גם דיבורים על עונה שלישית, וכנראה הולכת להיות כזאת. ביום חמישי האחרון שודר בארה"ב הפרק ה-14 לעונה השניה.
J JoHnYmYsTeR New member 5/3/05 #8 כנסי להסבר.. זאת אומרת סדרה... שבאמצע ריאן יוצא מהמסך,ונותן לך אגרוף לפנים... אנדרסטוד? סתם.. לא יודע מה הפירוש.. בטח איזו פאקצה או איזה גמד שתוקע נודים בשידור חי באקזיט המציא
כנסי להסבר.. זאת אומרת סדרה... שבאמצע ריאן יוצא מהמסך,ונותן לך אגרוף לפנים... אנדרסטוד? סתם.. לא יודע מה הפירוש.. בטח איזו פאקצה או איזה גמד שתוקע נודים בשידור חי באקזיט המציא