שאלה מי אלו הקרייזי מנקיס? זה כאילו פארודיה על ג'קאס?
T the blueballs reven New member 14/2/05 #3 הטיפטות גיא?? הטיפטות?????? מה הם מטפטפים הרבה?? איך הצלחת ללחוץ על "ט" במקום על "ש" ?? יש איזה 10 סנטימטר ביניהם!!!!
הטיפטות גיא?? הטיפטות?????? מה הם מטפטפים הרבה?? איך הצלחת ללחוץ על "ט" במקום על "ש" ?? יש איזה 10 סנטימטר ביניהם!!!!
B bobby6killer New member 14/2/05 #4 תראו מי מדבר מדבר אמיר (אני מחפס תלפון) מאירוביץ' :-\ וגיא כתב טיפטות בגלל שהוא טעה! הוא רצה לרשום טיפטיפון מהקטקטים!
תראו מי מדבר מדבר אמיר (אני מחפס תלפון) מאירוביץ' :-\ וגיא כתב טיפטות בגלל שהוא טעה! הוא רצה לרשום טיפטיפון מהקטקטים!
B bobby6killer New member 14/2/05 #7 וואי אמיר סורי שמתי לב שאני יורד עליך יותר מדי סתם,אז סורי והכל מאהבה ועכשיו בכתב שאתה תבין:סמתי לב שאני יורד עליח יוטר מדי סטם,אז סורי והקל מאהבה
וואי אמיר סורי שמתי לב שאני יורד עליך יותר מדי סתם,אז סורי והכל מאהבה ועכשיו בכתב שאתה תבין:סמתי לב שאני יורד עליח יוטר מדי סטם,אז סורי והקל מאהבה
B BiAAcH New member 14/2/05 #5 וואי, יש לי רעיון!! כולם יודעים על השביתה שיש בקרוב?? אם לא, אז ככה, מה-20 כנראה מתחילה שביתה של כלללללללל מערכת החינוך, ואם בבי"ס שלי ישבתו, זה אומר שכולם ישבתו, ואז..... נוכל לעשות מפגש פורום!! מה אתם אומרים??
וואי, יש לי רעיון!! כולם יודעים על השביתה שיש בקרוב?? אם לא, אז ככה, מה-20 כנראה מתחילה שביתה של כלללללללל מערכת החינוך, ואם בבי"ס שלי ישבתו, זה אומר שכולם ישבתו, ואז..... נוכל לעשות מפגש פורום!! מה אתם אומרים??
ב בוווטנים New member 16/2/05 #11 חעחעח בכיף אבל מתי השביתה תהיה? וזה בטוווווחח? זתומרת בטווחח בטוח בטוח בטוחבטוחבטוח ?
Z zoe gra New member 16/2/05 #12 וואיי מאגניב אבל אמרו לי שזה נדחה לעוד חודש וחצי או משהו מקווה שלא:/