שאלה ...

Jasmin333

New member
שאלה ...

בקליף "i just wanna live" .. יש קטע שבילי יושב ויש לו חיה ביד. עכשיו אני ואחותי כבר כמה שבועות מתווכחות על החיה שהוא מחזיק ביד .. אני אומרת שזה כלב שנראה כמו חתול והיא אומרת שזה חתול .. אז אם מישהו יודע איזה חיה זאת ?!

BillysGirl

New member
תשובה...

1. זה כלב.... 2. אם אני לא טועה,אני כמאט בטוחה שזה הכלב שלו... כי יש עוד תמונות שהוא איתו.. יש לו 3 כלבים ו3 חתולים ו10 *לא 127- זה ממש בדיחה מפגרת* אוגרים!

Jasmin333

New member
תודה ..

הייתי בטוחה שזה אחת החיות שלו ... כי אני יודעת שיש לו 3 כלבים ו3 חותילם .. אבל לא ידעתי שה-127 אוגרים זו בדיחה כי בפורום הזה יש את הרשימת שמות של האוגרים שלו .. אז זה נכון או לא ?

BillysGirl

New member
זאת בדיחה שיצאה מכלל שליטה

אני ראיתי בראיון (2) שבילי אומר "מה הSHIT שפירסמו שיש לי 127 אוגרים? זה איזה אידיוט שהפיץ את זה ועוד ישב והמציא להם שמות...""יש לי את 10 האוגרים שלי..." *הוא אמר את זה ללא קללות אבל זאת הייתה הכוונה.

Jasmin333

New member
איזה חמוד הוא ... ../images/Emo99.gif

שיאו הוא כזה מתוק אני משוגעת עליו !

BillysGirl

New member
נכון שזה בלתי נסבל שהוא כזה מו

שלם ואת לא יכולה לעשות כלום עם זה... *חוץ מלדבר עם חבר שלו סטיב* אני מתה עליו מטורפת עדיין אין הגדרה...
קבלי תמונה של בילי לבוש כמו רופא ומנגן על גיטרה... מצאתי את זה באיזה אתר... זה היה משו בשביל הקטע שהוא עשה...

Jasmin333

New member
כול כך צודקת !!

איזה חמוד הוא .. שאלה .. איך את מדברת עם חבר שלו סטיב ?

BillysGirl

New member
באימייל שלו...חחחח...

אין לי כוח לרשום אותו כי אין לי אותו פה... אבל כנסי לאתר של לבל27 ותראי למטה למטה באותיות בגודל 4 "שלח מייל לסטיב" אז תעתיקי ת'כתובת ושלחי מהמייל שלך... כי לא יצא לי לשלוח משם... אל תשכחי לשאול משו על לבל27 אם את כותבת על בילי... כי זה יראה כמו לנצל אותו... תשאלי "איך להזמין? זה בטוח?" ותדחסי עד כמה שאוהבים את בילי! חחחחח... *הוא ענה לי... אם תעייני בארכיון של ההודעות הישנות תראי... הוא ענה לי 3 פעמים... ואמר שהוא יגיד לבילי שאוהבים אותו בישראל*

BillysGirl

New member
הנה התמונה ברורוה יותר!

הוא נראה פה משו פחד!!! אודם שחור? WTF?

A Lovato

New member
מי רוצה את שמות 127 האוגרים שלו???

ראיתי את הרשימה אני יכולה להביא=)

BillysGirl

New member
אפילו שזה בדיחה....

כבר כווווווווווווולם ראו את זה... ויש את זה במאמרים אם אני לא טועה....

BillysGirl

New member
משהו פחד!../images/Emo2.gif

אני יעלה תמונות שלי מהטיול השנתי... איך מקבצים קובץ?????????

למעלה