שאלה.. מישו יודע איך קוראים לשיר שהיה בחתונה של איזבל? מתי שהיא הלכה לחופה וכאלה..
L little lady bug New member 5/2/05 #1 שאלה.. מישו יודע איך קוראים לשיר שהיה בחתונה של איזבל? מתי שהיא הלכה לחופה וכאלה..
D dont werry be heppy New member 5/2/05 #2 נצל"ש שימו לב בשיר פתיחה שלפני ששמים תשמות של החייזרים עושים כתב חייזרתי כזה.
Z ZoRTben New member 5/2/05 #5 הנה השירררררר זה השיר שליז דיברה עם אבא שלה שהיא הולכת לחתונה Ivy - Digging Your Scene ויש עוד שיר של IVY וזה נראה לי מה שאת מחפשת.... Ivy - Edge Of The Ocean
הנה השירררררר זה השיר שליז דיברה עם אבא שלה שהיא הולכת לחתונה Ivy - Digging Your Scene ויש עוד שיר של IVY וזה נראה לי מה שאת מחפשת.... Ivy - Edge Of The Ocean
I invAsion New member 5/2/05 #8 ואפרופו Ivy. ../images/Emo103.gif יש להם עוד שיר שהיה בסדרה, אני חושב שבפעם הראשונה שליז רואה את טס ומקס מתנשקים ובורחת מהבית ספר. הוא נקרא undertow. שיר עצוב \-:
ואפרופו Ivy. ../images/Emo103.gif יש להם עוד שיר שהיה בסדרה, אני חושב שבפעם הראשונה שליז רואה את טס ומקס מתנשקים ובורחת מהבית ספר. הוא נקרא undertow. שיר עצוב \-: