שאלה ...

מאיגו

New member
שאלה ...

וסליחה שאני פותחת על זה שרשור חדש..... מי מכם מנגן? ועל מה?

מאיגו

New member
אני!

על גיטרה

אניייייי.....

למדתי שנה על חלילית, ואני יודעת די הרבה... אבל בעיקרון אני לא מנגנת על שום דבר חשוב. אאה.....!אני יודעת לנגן על תוף מרים!

אממ..אני לא ממש מבורכת..../images/Emo122.gif

אני לא'דעת לנגן על כלום..חח..וחבל..:)

יוסדוס

New member
../images/Emo168.gifגיטרה?../images/Emo168.gif

מי בעולם הזה לא מנגן על גיטרה?!? אז גם אני מנגן על גיטרה..ואני סתם חרא בזה..

papal

New member
אני לא מנגן גיטרה ואני גאה בזה

כי אני לא מבין בגיטרה שום דבר ואין לי אצבעות טובות לזה מה שכו אני מנגן זה קלידים (לא ברמה של פסנתרן אלה אני יותר אורגניסט ) חלילית (אני מחשיב את עצמי לדי טוב בהתחשב בזה שלמדתי חלילית 10 שנים -ואני ממשיך לנגן לבד בלי ללמוד) אבל יש כאן בפורום מישהיא שיותר טובה ממני בחלילית (כתומה) מנגן גם בריטון (כן כן ) ואפילו נבחנתי לתזמורת צה"ל פעם והתקבלתי אני חושב אבל אז הצבא החליט שיש לי פרופיל גבוה מדי מכדי לנגן בתזמורת צה"ל ושלח אותי להיות שריונר אז במקום לנגן גירזתי טנקים שירתתי בשטחים הייתי קרבי וקיבלתי תעודה על זה שהייתי שותף להרג מחבלים (וי הי איזה כיף לי לא?) (ממש לא ) אני יודע גם קצת חצוצרה וטרומבון בערך מנסה עכשיו ללמוד לנגן על אקורדיון (לקחתי איזה שיעור אבל כרגע בגלל הבחינות אין זמן) ומת ללמוד נגינה מקצועית בקסילופון (הכלי שאני הכי אוהב בעולם )

InFecTeD LOVER

New member
אני הייתי מסתפקת בהרג ../images/Emo42.gif

של אנשים שבשמחה היו הורגים את הילדים, האחים,ההורים והחברים שלי.

papal

New member
תאמיני לי זה ממש לא ככה

זה לא פשוט לדעת שאתה שותף לכך שאדם איבד את חייו וזה לא משנה אם הוא היה מחבל או לא ויש עוד דברים שקרו שאני לא יכול לדבר עליהם ככה חופשי חופשי פומבית מי שרוצתה מוזמן אלייל מסנג'ר אספר לו

InFecTeD LOVER

New member
שוב, הוא איבד את חייו ../images/Emo42.gif

שהוקדשו רובם ככולם להרג של יותר אנשים שחלקם יכולים להיות קרובים שלך. לא עדיף לדעת שעשית משהו כדי למנוע עוד סבל של משפחה שהתפרקה, עוד סבל של ילד שנאלץ להבין מה זה מוות של הוריו בגיל 3???? אני לא מדברת איתך על רצח של ערבי חף מפשע, [שעד שיש כזה, גם יש סיכוי שהוא עוזר לטרור כך או אחרת] אני מדברת איתך על להרוג רוצח.

papal

New member
נניח שאת צודקת

מי עשה אותי השופט הפרקליט והמוציא להורג? עזבי את צודקת אבל עד שלא תעברי סיטואציה דומה לאתצטרכי להתומדד עם רגשות דומים ולא תביני אני לא חש אשמה או יסורי מצםפון ממש לא אני פשוט לא חש כלום גם לא גאווה זה רק מוזר זה הכל וחוץ מזה מי אמר לך שלא יצא גם שבאחת התקריות קרה שנהרגו חוץ ממחבלים גם חפים מפשע? כן גם זה קרה ועל זה יקירתי אני בכלל לא מדבר כי האשם בכך שזה קרה, ישב חצי שנה בכלא (הקצין שלי אם את ממש מעוניינת לדעת) אבל זה לא משנה - עדיין היה לי חלק גם בסיטואציה כזו. ושוב עד שלא תיהי מעורבת בהרג אדם ולא משנה מיהו או מהו לא תוכלי להגיד לי דברים כאלה

InFecTeD LOVER

New member
ברור, אני מסכימה איתך ../images/Emo42.gif

אתה דיברת על מחבלים, אם היית אומר חפים מפשע הייתי אומרת שאתה צריך לא להרגיש כלום\אשמה, אבל בקשר למחבלים- לדעתי, צריך להתגאות בכך שמנעת הרג של חפים מפשע אחרים.

ענבלושה

New member
גמניי

מנגנת על חלילית.. רק שאותי לא כמוכם, אותי הכריחו לנגן חלילית.. ביסודי.. מכיתה ב עד ו' ובכיתה ד' הוסיפו לנו חלילית אלט ובכיתה ה'.. לא לצחוק.. חח אבל בכיתה ה' הוסיפו לנו מנדולינה.. <מה' עד ו'> חוץ מזה הייתי בחוג אורגנית שנתיים ואמממ היום הייתי מתה ללמוד גיטרה אבל זה יצטרך לחכות...

אני! אני!

ניגנתי על פסנתר 4 שנים. (עכשיו אני חוזרת לזה...) חוצמזה מכיוון שהוא לא נמצא בפורום אני רוצה להזכיר כאן גם את הבס של רון!

1Reebok

New member
אני מנגן על פסנתר

ואם היא לא היתה נשברת, גם על אוקרינה
וגם יש לי ידע מסוים בחלילית.

למעלה