שאלה...

S i m s G i r l

New member
שאלה...

נמנ- מי זה אהרון?? יש בגלריה תמונות שלו ואף פעם לא שמעתי עליו... זה אח של בנג'י וג'ואל? אם לא אז תוכלו לשים תמונה של אח שלהם? תודה מראש

EleVaTioN

New member
כה../images/Emo45.gif../images/Emo129.gif

אם אני לא טועה הוא הקליט איתם את הדיסק הראשון והופיע איתם קצת ואז פרש ללהקה אחרת. יש היטוריה שלמה של מתופפים במאמרים אם בא לך לקרוא

S i m s G i r l

New member
טו - תודה...

אממ למישהו ידוע איפה אני יכולה למצוא תמונות של אח שלהם??

הנה הסיפור

אני פעם רקאתי שאהרון הוא המטוףף הראשון של גי סי, הוא היה בדיסק הראשון, אז אהרון הלך הפאב ביום אחד ונרצח חחח אני יודע שזה מוזר אבל זה מה שקראתי

A Lovato

New member
בריאן דנק לא קשור לג'י סי....קראי

עליו ומי הוא היה פה..... חשוב לדעת!!!

RoCk StaR 1

New member
אלינה הקישור ששמת לא עובד.אני יסביר

בריאן דנק היה המתופף עוד לפני שגוד שארלוט היו גוד שארלוט. הם היו דה בנג'י-ג'ואל-אנד בריאן-בנד, משו כזה. והוא נרצח בגלל שהוא היה פאנק [שימות דאסטין קאמפ]. אחר כך, בימי האלבום הראשון של ג"ש היה להם את אהרון המתופף שעזב אין לי מושג למה. קאפיש?

A Lovato

New member
אני דיין אומרת שלא...כי->

אם זה היה נכון בכול האתר של ג'י סי כולל הראשי...היה עמוד זיכרון לבריאן דנק(אני בטוחה בזה!)מה אם בילי היה חס וחלילה טפו טפו טפו היה מת הם היו מתעלמים מזה? חוצמזה היו אמורות להיות תמונות, הוכחות וכאלה.... מאיפה הוצאת את זה?

EleVaTioN

New member
מוזר אבל ש..../images/Emo129.gif

באתר הרישמי אין שום זכר לבריאן...

RaNgLeR

New member
זה ממש לא הגיוני!

כמו שאלינה אמרה אם הוא היה בג"ש אז היו עושים משו באתר שלהם... אבל אין כלום..ואני קראתי על בריאן דנק ולא היה שום זכר לג"ש...והם גם גרו בשני מקומות שונים לגמרי לא? בעע באמת מאיפה הוצאת את זה?

EleVaTioN

New member
זה היה כתוב באיזה אתר../images/Emo129.gif

של אמ סן אן גרופס וגם בעוד אתרים כנראה שכולם העתיקו את אותה טעות שערורייה

S i m s G i r l

New member
טו... עכשיו כשביררנו את העניין...

מי היה בריאן דנק ולמה כולם מדברים עליו?

למעלה