שאלה

Metal fingers

New member
שאלה

חיברתי סוף כל סוף מקלדת שליטה (אומנם באוט שלה אבל עדיין) בכל מקרה הבעיה שלי היא שלמרות שהקיובייס קולט את המקלדת (רואים בצד את המד האדום של המידי מקפץ לו) כשאני נכנס להגדרות של איזה ויסטי (לדוגמא A1) הוא לא מפעיל לי צלילים, למרות שאני מנגן והקיובייס קולט. מה הבעיה? עוד בעיה היא שאני לוחץ פליי שום דבר לא קורה, זה פתאום קרה, הקו הזה שמראה באיזה נקודה אתה נמצא לא זז, מישהו יודע מה הבעיה?

Metal fingers

New member
את כל מה שכתוב במדריך הבסיסי עשיתי

אני מצליח לשמוע את הויסיטי כשאני מנגן, אבל כשאני לוחץ על רקורד, כדי להקליט את הויסטי הוא לא משמיע לי כלום ולא "רושם" את התווים, המד האדום למטה זז. מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה?

HeavenlyB

New member
ובכן

משהו פה לא הגיוני. לכן תצטרך קצת יותר לפרט מה הכוונה שאתה שומע אותו כשאתה מנגן? כשאתה מנגן על המקלדם שליטה שלך? או על המקלדת הוירטואלית של הוי אס טי? אם אתה שומע את עצמך מנגן כשאתה משתמש במקלדת שליטה , אז גם בהקלטה אתה תשמע כי הדרך היחידה שזה ישתנה זה אם תשנה את ההגדרות. אם הכניסה של ערוץ המידי מכוונת למקלדת שליטה, והיציאה מכוונת לוי אס טי, אז אתה אמור לשמוע רק כשהערוץ במצב הקלטה, שאומר הכפתור האדום או במצב של מוניטור, וזה אומר הכפתור הכתום.

Metal fingers

New member
הבהרה

כשאני לא נמצא במצב הקלטה, והמידי טראק מסומן, אני יכול לשמוע את עצמי מנגן במקלדת שליטה, אבל כשאני לוחץ על כפתור ההקלטה אני לא שומע את עצמי מנגן, וקיובייס לא רושם את התווים שאני מנגן (מה שגורם לקטע המוקלט להעלם). אם אני נמצא בתוך ההגדרות של הויסטי, אני שומע את המקלדת הוירטואלית אבל אני לא מצליח לשלוט בה באמצעות מקלדת השליטה מובן? ד.א אני לא יודע אם כתבתי, אני משתמש בקיובייס SX 2.2

Metal fingers

New member
אוקי פתרתי את בעיית ההקלטה

אבל עדיין אני לא מצליח לשלוט במקלדת של הויסטי דרך המקדלת שליטה למישהו יש מושג למה?

HeavenlyB

New member
לאן שלחת את ה OUTPUT

של הערוץ מידי? ולאיזה ערוץ מידי שלחת אותו? (1-16)

Metal fingers

New member
תשובה

את האוט של הערוץ מידי שלחתי לויסטי שאני משתמש בו ואת הערוץ השארתי על אחד.

HeavenlyB

New member
האמת?

אני לא מצליח לחשוב על שום פתרון. זה כנראה משהו שצריך לראות כדי להבין. מצטער.

למעלה