שאלה

זהבית 1

New member
שאלה

לאחרונה גילו אצלי בעיות בתפקוד הכבר מישהי מוכנה להסביר איך זה מתבטא ? כי עשיתי כבר פעמים בדיקות דם ואני לא מבינה למה

אז ככה ...../images/Emo98.gif

בעיות בתפקוד הכבד הוא גם חלק מהבעיות הכלליות הקשורות לתסמונת. את צריכה להיות במעקב אצל הרופא כדי לא להחמיר את המצב לפי דעתי , יש כדורים שעוזרים. מקווה שעניתי דרומית

בעקרון זה רק מעקב

אין ממש השפעה עד כמה שאני יודעת. יש כדורים שעוזרים לאזן את תפקודי הכבד. ושוב להיות במעקב.

לזהבית

לי יש בעיות בתיפקודי כבד, גילו לי את זה בבדיקות דם ואז התחלתי בטיפול תרופתי,בתקופות שתפקודי הכבד לא תקינים מגדילים מינון וברגע שהם בסדר מורידים מינון.כרגע אצלי תפקודי הכבד תקינים כמובן עם תרופות.אין שום השפעות מבחינת הרגשה,תלוי איזה תרופות את לוקחת יש תרופות שיש תופעות לוואי.

זהבית 1

New member
לי רק

עכשיו גילו את זה ועוד לא התחילו להביא לי טיפול וסתם רציתי לדעת אם יש לזה הפשעה תודה על העזרה אתן מקסימות

barbushi

New member
היי זהבית

והיי לכולן ! מה שלומך? קודם כל אני מקווה שתהיי בריאה ועד כמה שאני יודעת יכולות להיות הרבה השפעות לתפקודי כבד לא תקינים(למשל השמנה) אבל עם הכדורים התפקוד יהיה בסדר.מין הסתם תפקוד תקין של הכבד הוא הכרחי לגוף. לי אין כמעט שום בעיה נילוות.

זהבית 1

New member
תודה רבה

לך באמת בשנה האחורנה העליתי המון איזה 10 קילו ואני לוקחת כדורים לבלוטת התריס שגילו שהיא לא מתפקדת כמו שצריך והצלחתי להוריד 2 קילו אני גאה בעצמי

למעלה