שאלה

FaithNoMore

New member
שאלה

שלום לכל חברי\ות הפורום וברוכים הבאים תפוז
שמי שירלי, אני אמנם לא דתיה אבל אני AS לסבית AS CAN BE
רציתי לשאול אתכם אם אתם חושבים שיש איזושהיא תפיסה שונה (מבחינה חברתית, לא הלכתית - כי לפי הבנתי ההלכה מתייחסת לשני המקרים באותו הצורה) בין הלסביות ובין ההומוסקסואליות בקרב דתיים? ז"א האם בגלל שיש איסור ישיר על משכב זכר אז החברה נרתעת יותר ממערכות יחסים בין שני גברים ואולי בגלל שיש דינמיקה שונה בין נשים (הן נוטות להיות קרובות יותר אחת לשניה גם מבחינה פיזית אפילו שהן סטרייטיות) אז יש אולי פחות רתיעה? אני מתארת לעצמי שאני טועה כי בסופו של דבר אף הורה (או לפחות רובם) דתי (וגם חילוני, לרוב) לא היה קופץ מאושר אם הבת שלו הייתה אומרת שהיא לסבית אבל פשוט רציתי לדעת איך זה מנקודת המבט שלכם. אגב, שמתי לב שהבנות כאן במיעוט, אני מקווה שזה יתאזן

BabyBoy1

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

הממ...שאלה טובה. אני מתאר לעצמי שגם בקרב הדתיים ישנה פחות רתיעה מאשר הומואים. אני לא חושב שזה קשור לפן ההלכתי, אלא יותר מהסיבות שהזכרת, שנשים גם בכל מקרה יותר קרובות,ואולי אצל גברים חושבים שזה רק עניין של מין, לא באמת עניין שיש בו רגש. חוץ מזה שתמיד כאילו "הומו" הייתה קללה, אבל לא מקללים בת שאומרים לה "לסבית".

FaithNoMore

New member
יש בזה משהו...

צביעות כזאת מסוג מיוחד, שגם קיימת אצל חילונים (שלא לדבר על הפנטזיה הגברית הסטרייטית הידועה של בחורות מתנשקות או להיות במיטה עם שתי בחורות). למרות שלדעתי הומופוב הוא הומופוב הוא לסבופוב...

קיל איל

New member
אוו...יש כל כך הרבה סיבות:\

גם כי בנות רגילות יותר לגעת אחת בשניה גם כי אצל בנות זה נתפס כמשהו יותר רגשי גם כי אין איסור מפורש גם כי בעולם כרגכע יותר קל להחשב כגברי מידי,ולא כנשי מידי*מנפלאות השוביניזם* גם כי בנים נמשכים ללסביות אבל ההפך לא וגם כי נראלי שבנים יותר נוטים להיות הומופובים לעומת בנות שיותר פתוחות בעניין... מה גם שמאוד נפוץ לשמוע הערות בסגנון של-"אוי-כמה-שבנים-הם-עם-רע-מגעילים-לא-אסטתים-לא-רגישים" ומעולם לא יצא לי לשמוע בחור מתלונן על אישה שהיא נשית.. חבל שכמעט כל הסטיגמות על מה שנחשב כגברי הן לא משו,לפחות בעיניי אני בכלל בעד אנשים שלא מושפעים מהמגדר שלהם ומהגדרות של נשי\גברי אז לא נראלי שאת טועה בעניין הזה, וברוכה הבא ענקית לפורום אם את נשארת

FaithNoMore

New member
אתה חומד :)

כמו שכבר ציינו, יש בהחלט בנות שנמשכות להומואים...

וגם כי

בנות תמצאו הפורומים של הורות או יחד עם החילונים כי יותר קל להן להתערבב.

HUhybrid

New member
../images/Emo6.gif

תרבד, יש לך עוד קונספירציות לשתף אותן עימנו?

למה קונספרציות

אני אמא לשניים קטנים שבאו לעולם בתוך זוגיות לסבית. ואיתי בפורום הורות הומולסבית יש הרבה דתיות אבל לצערי רובן לשעבר.

למעלה