שאלה

sagy agamy

New member
שאלה

אתם חושבים שלהמציא נשק זו דרך טוב להשיג כסף? אם לא ואם כן תנו לי בבקשה דרכים להשיג כסף.

איך להשיג כסף?

הדרכים הפשוטות, הבטוחות והקשות הן למצוא עבודה. אני בטוחה שהפונדק או הנפחיה באזור מגוריך צריכים עזרה צעירה וזולה. הדרך המועדפת על הרפתקנים: למצוא משימות עליהן מובטח פרס: למצוא את הטבעת של המרפאה, להציל את הילדים של הברון, ועוד ועוד. אתה תמיד יכול בתור הרפתקן לצוד מפלצות אקזוטיות ולמכור אותן (בד"כ חיות ולא מתות יכניסו יותר כסף) לקוסמים מטורפים או לאספנים. אתה יכול לצוד את דמויי האדם שמפריעים לכפר לחיות בשקט (לא דני, לא אלפים) והדרך המועדפת עליי: למצוא בעל עשיר, או לפחות אחד שתמיד יודע מהיכן להשיג כסף.

איכשהו, ציפיתי לתשובה כזו ממך.

מה שהפתיע אותי לטובה זה שחלק מהתשובה שלך היא עניינית. בכל מקרה, שגיא, מאז שחר הזמן שגשגו סוחרי הנשק. בסדרות המד"ב (ואני מאמינה שגם המציאות) תמיד יש את זה שסוחר נשקים עם שני צדדים שונים במלחמה (וכמובן דואג להמשיך לסכסך ביניהם) אני הייתי מהאנשים שעלו על רעיון ה"רובה האוטומטי" ותרמו להפצתו. מצד שני, הרבה יותר קשה ומאתגר לתקן מאשר להרוס. ההמצאה של קרמי שיזוף? גם רעיון שלי, מסיבות מובנות כמובן. אז כן, אפשר לעשות כסף מפיתוח נשק, אבל מה כבר הדמות שלך יכולה להמציא שעוד לא הומצא? מה היא יכולה לפתח? חיצים מתפוצצים? חרבות לייטסייבר? בכל מקרה, עוד דרכים להשיג כסף, כאלה שהבלונדה לא ציינה הן כמובן הדרכים ה"כשרות פחות", כלומר ללכת לשדוד מהעשירים ולתת לעניים (כלומר אתה), ואם העשירים הם מהצד הלא נכון של הכביש, מה נחמד.

Nihau

New member
טוב אספר רק את הקטע הקצר הרלוונטי

היינו על אי הררי באמצע ים של לבה. הבטנו לעבר הר אחר שצף לו מעדנות על גבי היורה הרותחת. ההר ההוא היה מוגן ע"י איזו מעטפת קסומה בלתי חדירה. בשלב זה או אחר הבחנו ביצורים מעופפים גדולים כגודל אלף בערך עפים לכיוונינו מהתחום האווירי של ההר החסום. הם היו אנשי לטאה מעופפים ולאחד מהם היית חגורה ועליה כפיסי עץ מגולפים. המילה סרניטי מיד קפצה לי לראש, מלווה בחיזיון של סרניטי שובר אחד מהכפיסים ונופל ישן- מה שגרם לגל של ציחקוקים נוסטאלגיים מחוץ לדמות לחלוטין. האיש לטאה המכונף דיבר על כל מיני דברים בנוגע למעטפת הקסומה שעל ההר אבל זה לא יעניין אותך. סגרנו את השיחה בידידות וכידידים הרגשנו מחוייבים להציג את עצמינו, מה שהוביל ללמידת השם המאוד לא טיפוסי לאיש לטאה: פיורין אראשין. וכך פגשנו את פיורין שוב. למזלו בהרכב קבוצה כזה שאף אחד מחברי הקבוצה הנוכחיים לא הכיר אותו. למרות שבהתחשב באופיו האל-מת באותה מידה הוא פשוט היה משתלט על גוף אחד.

Thessalian

New member
מתי החלפת את ניהאו?

ואם לא - למה לא יכולת לזהות את פיורין? אגב, לא פיורין היה האל-מת, אלא סרניטי, בגוף האורק. אחרי שסרניטי "חזר לעצמו" - פיזית, והלך ללמוד משהו איפשהו (כן, אני מדברת על סרניטי), פיורין הלך לכיוונים קצת אחרים, ופחות גשמיים. אני באמת צריכה לשאול מה איתו.

Nihau

New member
ניהאו הייתה חייבת ללכת הביתה

כדי לטפל בבעיה חמורה ביותר של מלחמה שהרחיקה לכת עד כדי סכנה ממשית לשבט. היא סרבה בכל תוקף להמשיך עם הקבוצה הנוכחית בלי לטפל קודם בבעיה שבבית וכל ניסיונותי לשכנע אותה אחרת נכשלו. 4 פגישות ניסיתי ולא עזר. התגלה כי כשדמות מחליטה שהיא לא עושה משהו אז המשהו הזה אכן לא יעשה ותהי דעת השחקנית שלה באשר היא. כדי לשמור על שלום בית\נפש\מ"ת וכו' הוחלט על פשרה ניהאו תלך הביתה לטפל בבעיה (משחק יחיד באיציק) ואני אמשיך במקביל עם הקבוצה בתור אחת הדב"שיות שהצטרפה לאחרונה- להנות מזווית ראיה אחרת של העולם ובו בזמן להכניס קצת יותר חיים לדב"שית חביבה. אי לכך ובהתאם לזאת ניהאו לא הייתה זמינה באירוע המדובר אבל אני כן.

L e s t a t

New member
דרכים להשגת כסף

נו באמת, קשה לך לחשוב על דרכים להשגת כסף? איך אתה מסתדר בחיים? כדי להשיג כסף הרבה, הרבה אנשים עובדים בשבילו. *פליאה עוצרת נשימה* כן, כן! קראת נכון - לא משנה אם העבודה היא להסתובב ביערות פראיים ולהתמודד עם טורפים מסוכנים כדי למכור את עורותיהם, להתגייס למשמר העיר, להפוך לשולייה של בעל מלאכה (כן, כן, Gothic 2 לא המציא את הגלגל!) או להגיש משקאות בפאב ולעזור לנקות אחר כך. עוד גישה היא לשדוד אנשים. בעוד אתה עלול להיות שודד דרכים ידוע לשמצה שמטיל פחד על כל מי ששם רגלו בדרך או לרוקן את הבנק המקומי, יש הרבה סוגים של נוכלים בעולם ולא כולם מרוקנים ארנקים לכיסם עם איומים וסכין מושחזת. ישנם אנשים שמפתים את בני או בנות המין השני ואז גונבים כל מה שבעל ערך אצלם (בעיקר כשהמפותה בעולם החלומות), אחרים עושים את זה בדרך מאוד עדינה - ג'יגולו, גברים שמספקים נשים מבוגרות יותר (אך אמידות מבחינה כלכלית או מאוד עשירות) ומקבלים כל מני פרסים על הבאת האישה לסיפוקה. כמובן שישנם גם את הכייסים הקלאסיים שחוטפים לך את הארנק באין משים. מתנות, ירושה ואפילו מקרי מזל (לא רק לוטו) עלולים להשמין את ארנקך הרזה.

למעלה