שאלה

• פותח הנושא urip
  • פורסם בתאריך

urip

New member
שאלה

איזה תוכנה לדעתכם, הכי מוצלחת להעברת קבצים מהIPOD למחשב? השתמשתי בIPOD AGENT שלדעתי לא ממש טובה, יש הרבה באגים. מחכה להמלצות. אורי

urip

New member
אי אפשר

הITUNES מאפשר רק להעביר קבצים לIPOD מהמחשב ולא להיפך... כך שאם לדוגמה אני רוצה להעביר שירים למחשב של חבר, צריך תוכנה אחרת.

LinkTree

New member
אההההה

לזה הכי טוב POD PLAYER - שהוא גם תוכנה קטנה שאפשר פשוט לשים בתוך ה IPOD ואז להריץ ממחשב של מישהו וגם לנגן שירים וגם להוריד שירים לכל מחשב שרוצים לפי סידור תקיות לבחירתך. זו גם תוכנה חינמית ככה שזה מה שאני עושה (פשוט יש לי אותו בתוך הPOD) אם אתה רוצה גם להכניס שירים ל IPOD ממחשב אחר - הייתי ממליץ על winamp והתוסף המצויין שלו ל IPOD.

uv111

New member
אני עשיתי את זה היום

אני העברתי את כל השירים שעל הIPOD למחשב ( 1300 בערך) עם תוכנה בשםPODUTIL, הצליח לי לא רע וזה היתה המלצה מהאתר של ipodlounge שגם מסביר בדיוק איך לעשות את זה. אני חייב לציין שאת הלינק לקחתי מהפורום הזה שנשלח בהודעה עלידי אחד בשם גיא כרמלי (בעמוד 25 של הפורום). התוכנה חינמית, אם אתה רוצה הרחבות של התוכנה זה עולה כסף, ואחרי כל 200 שירים שעוברים למחשב היא מזכירה לך שכדאי לך לקנות את התוכנה, אבל לא צריך בשביל להעביר שירים. יש לינק למטה (אני מקווה)

למעלה