שאלה

שאלה

מה זה ההרקדות בקסטרו? עד כמה שאני יודעת קסטרו זה אופנה של בגדים איך נהיה סלסה?

dalida1988

New member
חחח כן תאמתתתת

מקודם שאלתי את זה תסתכלי יותר למטה.. יש ימי חמישי סלסה בדיזינגוף בת"א ברחבה של קסטרו משהו כזה.. אני אישית הולכת לבוא יום חמישי הזה לראות איך יהיה וזהו

אז מי מארגן את זה ?

קסטרו של הבגדים? בחנות? פירסומת? אז אולי גם אני אבוא? אבל אני מהצפון הרחוק..
אולי.. אבל לא השבוע כי השבוע אנחנו במעגן (ביום שישי)

על הבניין של קסטרו..../images/Emo8.gif

בדיזינגוף סנטר הקימו בניין צמוד ומחובר לקניון עצמו בעל 3 קומות שהוא משמש בעצם כסניף ראשי לאופנת הבגדים "קסטרו" ו-"קסטרו-מן". הבניין משמש כסניף ראשי לחברה ובכל קומה יש משהו אחר. בקומה 1 יש קומה שלמה של קסטרו (נשים) בקומה 2 יש מספרה - "גזוז" (אגב, אומרים שהיא מעולה
), יש אזור של סבונים שמנים ושות' - "סבון של פעם" ואזור קטן של הרשת "STUFF". בקומה 3 יש את הבית קפה-מסעדה של קסטרו "קפה פידל", פינת די ג'יי, אזור של קסטרו מן (בגדים) ופינה שלמה של כל האקססוריז של קסטרו. כל הבניין מעוצב בצורה מאוד יפה ומודרנית ומאוד נחמד להסתובב שם! איך הסלסה קשורה לשם? איתן אשרף (מקווה שכתבתי נכון
), זה שהפיק את מסיבת סלסה האחרונה בגני התערוכה (בשיתוף TNT) החליט להרים בבית הקפה של קסטרו ("קפה פידל") ליין מסיבות סלסה כל יום חמישי ב-22:00 (או עשר וחצי) בחינם. זהו. מקווה שעכשיו הכל מובן

תודה שחרחר מתוק עכשיו הכל ברור

טוב להתעדכן מה קורה בעיר הגדולה.. מסתבר שאני לא יודעת כלום חוץ מהמידרחוב שלישי ושישי..חשבתי שקסטרו זה בכלל באלנבי.. אז איפה זה ביחס לדיזינגוף סנטר מאיזה צד? קינג ג'וררג' או צד שני? למקרה שאני אוכל להגיע מתישהו...

בצד של קינג גו'רג'

אי אפשר לא לפספס את הבניין של קסטרו
אגב - אתמול הייתי באזור ובסביבות 10 קפצתי לאותו מתחם בתקווה לראות מה הולך בליין הזה כי אף פעם לא יצא לי להגיע לשם.. ומוזיקה טובה הייתה אבל אנשים לא כ"כ היו
אולי באתי באמת מוקדם מדי ומתחיל להתמלא שם רק בסביבות 11-12 בכל אופן - אני אנסה להגיע לשם בהזדמנות אחרת

The Cat Woman

New member
זה נקרא castro city ויש מבצעי ענק

היום... לדוגמא- 2 פריטים ב50 ש"ח (פוקס), 2 ג'ינסים ב100 ו3 ג'קטים ב100 (רד-זד) ועוד המון לצערי לא יכלתי להגיע היום =\ וביום רביעי כשהייתי שם והתחילו המבצעים- היה גשם נוראי ורק חלמתי על להגיע הביתה. אגב- מאוד מפליא אותי שאתם לא מכירים ולא שמעתם על Castro City... יש שם גם שלט ענק מהבהב עם כל מני שטויות על "סלנג תל-אביבי". משעשע. ואכן, זה מהצד של קינג ג'ורג'
זה בצד ימין של הכניסה.

למעלה