שאלה..

LinkTree

New member
בואו נלך על נושא ברור

כי השאלה הזו נענתה הדף הזה! פעמיים - חבל על הזבל בשרתי תפוז. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1104&msgid=45212012 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1104&msgid=45239549

צביקה ה

New member
חיבור ipod לנגן ברכב.

אני אנסה לענות לך יפה במקום קודמי שבנוסף לסגנון הלא ראוי שלו, הפנה אותך לנושאים שמהם לא תוכלי להבין כלום! אז ככה, אני אתם לך כמה אפשריות, תבחרי את הנוחה ביותר: 1)הקלאסית (35$ בחו"ל)- קנית תוספת ל IPOD שנקרא ITRIP. ה ITRIP הוא משדר רדיו שאמור לשדר לרדיו בנגן שלך ואת יכולה לקבוע באיזה תחנה את רוצה לקלוט אותו. לא מכיר את צורת החיבור הזו רק יודע שיש לפעמים בעיות קליטה עם הרכיב הזה. 2) הזולה - (לאלה שיש רדיוטייפ) קסטה שמאפשרת לחבר נגן חיצוני, דיסקמן או IPOD. החיבור נעשה דרך החיבור לשקע האוזניות. קסטה קזו עולה כמה עשרות שקלים. 3) הפשוטה -יש רדיוטייפים שממש יש להם חיבור בחזית לנגן חיצוני ואז צריך קבל עם שקע לאוזניות משני צדדיו. אחד מתתחבר לIPOD השני לשקע ברדיוטייפ. 4) הקלאסית (אם יש לך אפשרות לצ'יינג'ר בנגן CD) - לגשת לתחנת אביזרי רכב הקרובה לביתך ולבקש מהם להוציא לך יציאה לצ'יינג'ר. היציאה הזו מסתיימת עם 2 בננות (RCA). בכל חנות סטייל הום סנטר, תימצאי כבל שמחליף את הבננות האלה לשקע של אוזניות. בקשי מהם שיוציאו לך את השקע הזה במקום נוח באוטו (אפילו לתא כפפות) ושם את מחברת את ה IPOD. יש גם כל מיני אביזרים להניח בהם את ה IPOD אבל זה נושא שונה קצת...

OrlyNL

New member
צביקה,

Linktreee הפנה את השואלת לשתי שאלות דומות שנשאלו בפורום. לעניות דעתי לא היה שום דבר לא ראוי בסגנון שלו, והשרשורים שהוא קישר אליהם דיברו על אייטריפ ובהחלט ענו לה על השאלה. אני מעריכה את העזרה והתשובה המפורטת שלך, אבל אני מבקשת ממך להתייחס בכבוד לשאר חברי הפורום! אין שום דבר מכובד בהערה שלך לגבי Linktree

צביקה ה

New member
כשמישהו מתיחס לשאלה

כזבל בשרתי תפוז, לדעתי זה סיגנון לא ראוי. גם אם השאלה נשאלה עשרות פעמים, אם מישהו שאל אותה פעם נוספת, אחת מהשניים או שהתשובות לא היו מספיק ברורות או שהוא לא יודע שהשאלה הזו נשאלה בעבר. לפי התשובה שנתתי לנורית את יכולה ללמוד על הכבוד שאני מעניק לסובבים אותי אבל לא נראה לי ששאלה על IPOD בפורום IPOD היא זבל לא בשרתי תפוז ולא בשום מקום אחר. אני בטוח שגם את לא היית רוצה שיתיחסו כך לשאלות שלך גם אם הם השאלות הטרוויאליות ביותר וגם אם הם נישאלו נשאלו בעבר. לגבי השירשורים, אם מפנים אותך לשירשור של מישהו שמברר האם ה- iTrip וה- iCarPlay wireless מתאימים לשימוש מחוץ לארה"ב, מבלי שיש לך מושג מה זה iTrip ו- iCarPlay wireless, זה לדעתך עונה על השאלה איך מחברים את הipod לנגן CD ברכב? אם כן, אז אני ממש מתנצל על חוסר ההבנה שלי...

OrlyNL

New member
אתה מוזמן להמשיך לנהל את הדיון

הזה במסרים

LinkTree

New member
הבהרה

אני לא ממש מבין למה לא קוראים את מה שאני כותב כמו שצריך. אני לא מתכוון שהשאלה היא זבל בשרתי תפוז - אני רק מתכוון שבמקום למחזר שאלות שנשאלו בדיוק למטה בדף (ואני בטוח שגם בדפים קודמים) ולשלוח שוב פוסטים בנושא (שהם - ריבוי הפוסטים - יוצרים סתם עומס על שרתי תפוז) אפשר לעשות 2 דברים: 1. להתת לשאלות נושא יותר ברור - ככה גם לא יצתרכו לשלוח שאלות כפולות כי מצפיה בדף אחד או 2 יהיה אפשר למצוא שאלה דומה. 2. לחפש קצת ולקרוא למטה. אני לא מבין מה לא היה רלוונטי בשרשור - הקישור הראשון היה הודעה שזו לשונה: סליחה על הבורות אבל איך מחברים איי פוד למערכת באוטו? עכשיו - גם אם ולא ענינו על התשובה לגמרי - בדרכ מקובל להצתרף לשירשור שכבר יש בו תשובות אפילו חלקיות - ככה להעלות אותו למעלה. נתתי גם קישור להודעה הזו ככה שאני לא רואה איך בכלל זילזלתי במישהו או בשאלה שלו - אם לא הייתי מעוניין לענות הייתי יכול לא לענות במקום לרשום מראה מקום. אגב - לא אהבתי את הרמיזה שכאילו אני לא מעניק כבוד לסובבים אותי - אני חושב שזה קצת נמהר - אבל שטויות כמו שאני לא הובנתי נכון - יכול להיות שגם אתה. העיקר שהפורום פורח ואנשים מקבלים בסוף תשובות.

elad2002

New member
תודה רבה לך + שאלה

בקשר לאפשרות הרביעית שכתבת (לסדר כבל קבוע), זה מה שאני תכננתי לעשות למרות שהתברר לי שאח שלי כבר קנה לי את האי טריפ אני פשוט רוצה גם כבל קבוע באחת המכוניות,אתה יודע כמה יעלה כזה דבר?..

צביקה ה

New member
הכבל שלי עלה 200 ש"ח

אבל אני משוכנע שאם תחפש במקומות המתאימים (באיזור תעשיה קרוב לבית), תוכל למצוא אפילו בפחות. בסך הכל לא מדובר במשהו מסובך ועם ידיים טובות אתה תוכל לעשות זאת בעצמך. צריך להוציא את הרדיו דיסק לחבר את הכבל ולהוציא אותו בתחתית הדשבורד במקום שיהיה לך נוח לחבר את ה IPOD. בהצלחה.

למעלה