שאלה

sandokan

New member
שאלה

אני מצטער אני יודע שזה לא קשור לפורום אבל אני מחפש מידע על הספרים של סדרת אמבר הספר הראשון נקרא "תשעה נסיכים לאמבר" מאת רוג'ר ז'ילאז'ני סדרה מדהימה כמו רומח הדרקון (המקוריים) ואת לא יותר אני מחפש מידע על הסדרה קראתי אותה כבר (לפחות את השבעה הראשונים.. אני קונה את השלושה שנותרו ממש לא עוד הרבה זמן) מידע על העולם של הספרים למישהוא פה יש?

midnight dragon

New member
בהחלט סדרה מדהימה../images/Emo15.gif

למרות שאני חושבת שיהיה מקום יותר טוב לשאול את השאלה הזאת בפורום מדע בדיוני ופנטזיה אבל בכל זאת אני אשתדל לענות. העולם מורכב מאמבר, והצל. (יהיו פה כמה ספויילרים.. אולי..
) הצל הוא בעצם ההשתקפות של אמבר, בכל מיני וריאציות וכמה שמתרחקים מאמבר הצל הופך להיות פחות הגיוני ויותר מבולגן, עד שמגיעים לממלכות התוהו, שם השמים מחליפים צבעים, הסלעים זזים וקורים כל מיני דברי בלתי אפשריים. אמבר הוא בעצם המקום האמיתי היחיד, והנסיכים ומשפחת המלוכה של אמבר אשר חצתה את הדגם יכולה להלך בכל הצלים, ולסדר את הצל כמו שהם רוצים (היה רשום בספר אחד, שהם לא בטוחים אם זה הם בונים את הצל או שכל המקומות קיימים והם פשוט מגיעים לצל קיים, אשר נראה בדיוק כמו שהם רוצים) אממ.. זה לא עולם כזה מפותח או משהו, למרות שיש שמות של כל מיני ארצות, ויש שם גם את כדור הארץ (למשל יש את לונדון, ופריס גם נדמה לי) יש גם שמות אחרים (שאני לא זוכרת כרגע.. חח) זהו בעיקרון, אני חושבת.. מקווה שלזה התכוונת

sandokan

New member
זה לא ספויילר.. ולא לזה התכוונתי

תודה רבה על הכוונה הטובה =] אבל נכון כמו שיש את העולם של טולקין? של שר הטבעות? עם שפת בני הלילית וכל אלה אז חיפשתי אולי יש אותו הדבר לאמבר

נצל"ש../images/Emo99.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

סתם רציתי לשתף.
Here without you\3 Doors down A hundred days had made me older since the last time that I've saw your pretty face A thousand lights had made me colder and I don?t think I can look at this the same But all the miles had separate They disappear now when I?m dreaming of your face I'm here without you baby but your still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I?m here without you baby but your still with me in my dreams And tonight it's only you and me The miles just keep rollin as the people either way to say hello I've heard this life is overrated but I hope that it gets better as we go I'm here without you baby but your still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I?m here without you baby but your still with me in my dreams And tonight girl it?s only you and me Everything I know, and anywhere I go it gets hard but it won?t take away my love And when the last one falls, when it's all said and done it get hard but it won't take away my love I'm here without you baby but your still on my lonely mind I think about you baby and I dream about you all the time I?m here without you baby but your still with me in my dreams And tonight girl it's only you and me

בנזונה של ניק אחי!!../images/Emo45.gif

לא מכיר ת'סדרה, אבל רציתי רק להגיד שיש לך ניק בנ-בנזונה!

sandokan

New member
תודה זה בגלל..

השם משפחה שלי זה sendak (סנדק) אז זה ממש מתאים וסדרה גם בתזונה ^_^ ולא הבנתי על איזה שיר אתן מדברות o_O

RoCKeR121

New member
סאנדוקן שולט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יו כמה שנים לא ראיתי את זה הייתי מכור לזה כל יום ב6 בבוקר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והיתה לזה גם מוזיקה כזאת שעד היום אני זוכר יווווווווווווווווווווו איזה עתיק זה.........

סרינה99

New member
סדרה מדהימה!! אחת הסדרות האהובות

עלי... וגם שאר הספרים של רוג'ר זילאזני ממה שקראתי מגניבים...שמי יהיה לרבבה ומפתחים בחול אמממ אין ממש עולם...כעיקרון אמבר מטילה את הצללים שלה ויש אינסוף עולמות נגיד קראתי מאמר על די אן די בעולם של אמבר ואמרו שם שהמשחק שם הוא חסר גבולות כי אפשר למצוא כל עולם

sandokan

New member
אני יכול לתת לך לינק להוריד אותה ו.

תודה לכולם אבל לא הבנתם מה שרציתי בדיוק תודה בכל אופן ואכן הוא סופר מדהים יש לו את "אדון האור" מומלץ ואת המוזיקה והפתיח של סנדוקן אפששר למצוא באתר של סדרות ילדים ישנות =]

למעלה