שאלה

שיאנה

New member
שאלה

יש לי איזה 40 שירים ב iTunes שהוא העתיק בעצמו ממקומות אחרים במחשב כשהתקנתי אותו, לכן כשראיתי שהוא עשה את זה מחקתי אותם מהמיקום המקורי שלהם. אה מה מה? עכשיו הוא לא יודע מי הם, מה הם ומאיפה באו, לא משנה איזה פעולה אני מנסה לעשות עליהם (נגינה, מחיקה, שינוי כל שהוא הוא אומר שהוא לא יודע איפה ושואל אותי אם אני רוצה לאתר אותם במחשב, אבל הם כבר לא קיימים בשום מקום, לפחות רובם, ואם יש כאלה שנשארו אני באמת לא יודעת איפה הם, שיטת התיוק שלי די מבולגנת... אחרי שאנחנו מנהלים את הדיאלוג הקצר והלא פרודקטיבי הזה הוא מסמן לידם סימני קריאה קטנים שנעלמים כל פעם שאני סוגרת את התוכנה, כך שאין לי אפילו דרך לעקוב אחרי הסוררים. אז עכשיו אני לא יכולה לעשות כלום, אפילו לא למחוק אותם. יש לציין שהאייפוד מנגן אותם בלי שום בעיה, אבל זה עדיין מעצבן כי את חלקם אני לא רוצה (שירי נושא מסרטים מצויירים למשל חמוד חמוד, אבל מעצבן אחרי כמה השמעות...) מה לעשות?

idoPod

New member
פשוט תגיד לו לעשות סינכרון ידני

שהפוד מחובר למטה תראה סמל של אייפוד לחץ אליו ותראה שלוש אפשרויות סינכרון בחר בשלישית ואז כשאתה רוצה לעדכן שירים תעשה באיטיונס מה שאתה רוצה ואז קלילק ימני על שם האייפוד שלך וupdate to ipod

LinkTree

New member
הקדמה - ופתרון

ראשית הקדמה - ה ITUNES יכול לפעול בשתי אפשרויות האחת - הוא מעתיק את השירים שהוא מוצא במחשב לתוך ספריה משלו בה הוא מסדר את השירים לפי סוג / זמר / אלבום ושאר. השנייה (שהיא ברירת המחדל) - הוא משאיר את השירים במקומם ורק יוצר קישור למקום שבו הוא מצא אותם במחשב. אני מניח שאצלך השירים נשארו במקום שלהם ול ITUNES יש רק קישור לשם - מכיוון שמחקת אותם הוא מצביע למקום ריק ולכן את לא יכולה לנגן אותם ורואה סימני קריאה אדומים. ברור שהשירים יהיו ב IPOD כי ה ITUNES מעתיק (בברירת המחדל) את כל מה שיש ב ITUNES ל IPOD בכל פעם שמחברים את ה IPOD. פתרונות: אם את רוצה להחזיר את השירים למחשב: אז את צריכה להחזיר אותם מתוך ה IPOD - יש תוכנה קטנה וחמודה שנקרת POD PLAYER תעשי חיפוש קטן בפורום תמצאי מלא קישורים שלי אליה - תפעילי אותה ותעתיקי את כל השירים למחשב - אפשר אז למחוק את השירים מה ITUNES וליבא אותם שוב מהמקום שאליו העברת אותם עם התוכנה. אם את מרוצה שאין את השירים במחשב ורק ב IPOD אבל את רוצה למחוק חלק מהשירים ב IPOD - פשוט תמחקי את השירים שאת לא רוצה מה ITUNES ובפעם הבאה שתחברי את ה IPOD הוא ימחק אותם - זהירות!!! השירים האילו יעלמו לנצח! (את יכולה לעשות את האפשרות הראשונה ולגבות את השירים האילו במחשב לפני כן....) מקווה שההסבר היה מספק :)

הכי פשוט

גשי לשיר שלא קיים ותסמני אותו ואז תעברי לשיר אחריו ותראי שהסימן קריאה הופיע ואז תחזרי אליו ותמחקי אותו ידנית אחרי שתעשי את זה לכולם חברי את האיפוד ותעשי סינכרון השירים יעלמו גם מהאיפוד בהצלחה

למעלה