שאלה?

frikin shin

New member
שאלה?

איזה שירים מתחילים לשמוע עם לד זפלין? מה אתם ממליצים להתחלה? שירים עדיף מאלבומים בנתיים... תודה מראש
דניאל

AeroDar

New member
ווואוו....זו שאלה קשה...

כל אחד וטעמו...תלוי בסגנון מוזיקה שאת שומעת... אם תגידי לי בערך איזה עוד להקות את שומעת אני אוכל לומר לך בערך איזה סגנון של לד את בטח תאהבי...

catch 2 2

New member
מסכים עם aerodar

אני למשל שמעתי את d yer make r ו hey hey what can i do אחר כך heartbreaker babe im gonna leave you i cant quit you babe ומשם כבר הדיסק הראשון הדיסק הראשון, השלישי או physical graffity נראה לי שהכי יתאימו איך שלא תסתכלי על זה , led zeppelin פשוט להקה מעולה

AeroTom

New member
להתחלה צריך משהו שידליק אותך

ויגרום לך לרכוש את אלבומי הלהקה ולשמוע עוד. גם בדרך כלל בהתחלה שומעים את השירים המוכרים יותר ואז רוכשים את אלבומי הלהקה ונפתחים לכל השירים הנהדרים שלה. בכל אופן,הנה כמה שכנראה יוכלו לגרום לך לרכוש את האלבומים: Communication Breakdown Dazed And Confused Whole Lotta Love Hreatbreaker Immigrant Song Black Dog Rock N Roll Stairway To Heaven כמובן שמה שפה הם היותר מוכרים אבל ללא ספק יכולים למכר אותך אל הלהקה ולסקרן לשמוע עוד.יש עוד המון המון מעולים נוספים.הכי טוב זה לרכוש את אחד מהאלבומים הראשונים ואז זה יגיע לבד...

frikin shin

New member
תודה על התגובות../images/Emo9.gif

אני אשמע את השירים שהמלצתם עליהם
.. אני פתוחה כמעט לכל סוגי המוזיקה..("you cant spell crap with out rap") אני פשוט אלך לפי ההמלצות שכתבתם לי
. תודה

The Special K

New member
אני בעד להתחיל מההתחלה

מהאלבום הראשון שלהם babe, I'm gonna leave you good times, bad times ועוד

למעלה