שאלה

catmike

New member
שאלה

למה כאן בארץ בן אדם ישר שלא יודע לשקר ולעבוד על אנשים ניחשב כפרייר וכבן אדם חלש?

המנטליות הישראלית

קשה קשה..... מה אני אגיד לך אני בטוחה שכל מי שעובד למחייתו או נשוי לאחד כזה יודע שבכל מקום יש את זה שעושה כלום ושום דבר ומקבל את כל הקרדיטים והתוספות למשכורת ואת הבונוסים ומי שבאמת עושה מקבל ז קצת יותר גדול מזה ולא נהנה ממנו כן כן גם אני בקלחת הזו אבל אז לומדים בפעם ה-10 אחד מהשנים: 1. אין טעם להתעצבן אתה הרי נועדת להיות ראש גדול לעשות הכל ולתת לאחרים לקבל ת'קרדיט (ראה ערך פרייר) 2. אני עושה כלום ולא מענין אותי פשוט מקטין ראש (מנסיון זה לא אפשרי) אז אין מה להתלונן עולם כמנהגו נוהג ואני מאמינה שהכל חוזר ובסוף כל אחד מקבל את מה שבאמת מגיע לו. שבת שלום

a s t r o

New member
אני יסביר לך

בגלל שישראל זאת מדינה אם איזה עיקרון מסריח בשם ציונות שלא ממש מיושם אנחנו חממת ערסים מהלכת כל הארץ היא אנשים חרא שלא יודעים להעריך בן אדם לפי היאשיות שלו הלאה לפי כמה כיף איתו במובן שןל צחוקים וזיונים קיצור תמיד תזכרו מי אתם ואל תהיו כמו כולם כי ברגע שאתם עושים את זה אתם לא אתםואם אתם מאבדים את עצמכם כל החברים בעולם לא יחזירו את זה ואתם תיפגעו קשה מתי שהוא מזהיר מראש תהיו אתם יום טוב

רוח אש

New member
יקירי טועה

יקירי לפי איזה פרמטר הנך עובד.. ההפך הוא הנכון... אדם נעלה הוא, אדם אמיתי ,אדם מדהים ,לואי וירבו כמותו בישראל.. אם אתה כזה היה גאה בכך... בהצלחה

למעלה