שאלה

רקדנית1

New member
שאלה

מי יכול להיות רקדן מצטיין בצבא? האם צריך לעבור מבחנים מסויימים כדי להיות רקדן מצטיין בצבא? ובהנחה שאני רקדנית מצטיינת, האם אני חייבת לרקוד בלהקת מחול מפורסמת כגון הלהקה הקיבוצית או בת שבע? אם יש בידיכם מידע נוסף על עיניין זה אשמח אם תכתבו...

dancer14

New member
לא לא לא!

לפי מיטב ידיעתי יש לנו בסטודיו(מרים קופמן)רקדנית מיצטיינת עינת שחם והיא עברה שיעור של בלט ומודרני ואני חושב שהיתה צריכה לעשות עבודה רקדן מיצטיין ראשי לצאת להופעות בארץ ובחו"ל ויוצא מהבסיס כל יום ב14:00 מקווהה שעזרתי באהבהההההההה גל! חג חנוכה שמח!!!

תשובות.

אם את רוצה להיות רקדנית מצטיינת את ניגשת למבחנים שעושים בהם שיעור קלאסי אחד שיעור מודרני אחד ואת צריכה להראות וריאציה אחת(או 2 ,כל פעם משתנה)... אם את רקדנית מצטיינת יש לך הקלות בשירות כלומר שעות מסויימות בהם את צריכה להיות נוכחת בצבא וכל השאר את רוקדת בלהקה או לומדת שיעורי מחול...

רקדנית1

New member
לציפור האגמים

בלהראות וריאציה- כוונתך היא לרקוד ריקוד מסויים שאני צריכה לבנות?

רקדנית 1 היקרה!!!

הוריאציה חייבת להעשות בעזרת מורה מנחה והכראוג' חייבת להיות של להקה כלשהיא(כמו זכרון דברים למשל) או של מורה מנחה שעלתה על במה לפחות פעמיים נדמה לי. אסור לך לבנות ריקוד בעצמך זה לא יתקבל...

תשובה

כדי להיות רקדן מצטיין בצבא יש להתקשר למשרד התרבות והספורט לאגף המחול ולבקש שישלחו לך טופס הרשמה לרקדן מצטיין. את הטופס יש למלא (פרטים אישיים, מקומות בהם למדת/ לומדת, המלצות וכו') ולשלוח בחזרה...(אגב אם את עכשיו ב-יב' ומתגייסת לפני מאי - איחרת את התאריך האחרון לשליחת הטפסים). אחר כך את מוזמנת לאודישנים שנערכים בסביבות פברואר ומכילים שיעור קלאסי, שיעור מודרני וקטע אישי (או ביצוע/שיחזור של קטע מוכר או קטע שאת חיברת). ואם את מתקבלת זה נותן לך הטבות בתנאי השרות בצבא.... בכל שנה מקבלים כ8 בנות ו8 בנים...

H e l p3

New member
לצערי, זה מספר פיצפון.

הצבא הזה לוקח בכל שנה רק 16 רקדנים מצטטיינים ואם אני לא טועה גם 16 מוסיקאים מצטיינים (נגינה על כלי כלשהו). אבל כדורגלנים מצטיינים יש מיליון...

רקדנית1

New member
תודה לכולכם

על המידע... האם משהו מבינכם כבר היה בבחינות האלו? אם כן ספרו לי אם הבחינות קשות... אני בכיתה יא ואני סתם מתעניינת כדי לדעת... לפי כמות הבנות שיכולות להתקבל נראה לי שאין לי סיכוי... אז אני חושבת שאני אוותר על הרעיון ושוב תודה רבה על עזרתכם!!!

לאאאאאא

אני ממש לא חושבת שאת צריכה לוותר על הרעיון.. אישית..אני בי'..ואני גם מתכננת ללכת לזה...אני ממש מקווה שיקבלו אותי.. מה שכן..אני חושבת שאני אנסה.. אולי אני אעשה משו אחר שבכלל אני לא אצטרך כל מיני הקלות כי גם ככה אני כל יום אחזור הביתה או משו..לא יודעת.. אבל אם לא..אני חושבת שבטוח שאני אלך.. אני לא רואה את עמצי לא רוקדת.. שיהיה לך המון המון בהצלחהה!

למעלה