שאלה

שאלה

שמתי לב בזמן האחרון שיש פרסומות על אוטובוסים על יריד אופנה שהתקיים בבניניי האומה (ניראה לי בחנוכה). השאלה שלי היא באילו תאריכים התקיים יריד האופנה הזה? (אגב התאריכים כתובים בפרסומות אבל אני ממש לא זוכרת
). והאם אהיו שם מבצעים שווים שאהיה כדי לבוא לשם? תודה רבה למי שעונה לי

יהיו מבצעים שווים! אבל צצ! אל תגלי!

היריד יתקיים בבנייני האומה בין התאריכים 8 עד 11 בדצמבר [כלומר ימים: רביעי - חמישי - שישי- מוצ"ש] בין השעות 12:00-24:00 דמי כניסה 10 ש"ח

מאי 406

New member
מי שרוצה לחסוך דמי כניסה-

שיקשיב לתוכנית של אלעד עמדי 4 על 6 וישלח אס.אמ.אס... כולם זוכים

יוסדוס

New member
מה?!

באיזה ערוץ/תדר משודרת התוכנית של אלעד עמדי?!. 4 על 6? מה הכוונה?!.. תודה!

יריד האופנה הזה גרוע! ../images/Emo31.gif

אני ממש מאוכזבת ממנו
. הוא לא שונה בגרוש מיריד האופנה הקודם... לא אהבתי את הבגדים, ואם בכל זאת מצאתי בגד נחמד, אז רשום נניח ארבע במאה, ואין מצב שאני מוצאת עוד 3 בגדים בשביל באמת לחסוך קצת... ככה שאם הייתי קונה רק בגד אחד, הייתי משלמת את אותו המחיר כמו בחנויות בימים הרגילים ללא המבצעים. לא שווה.
. [וחבל על הדמי כניסה ששילמתי. אגב, מסתבר שמי שזכה ב"כניסה חופשית" ברדיו ירושלים, רשום אצל האנשים ב"קופה", ככה שאין מצב לעבוד עליהם שם, אם במקרה חשבת על זה...]

כן, הרבה מאוד!

יש המון אנשים שיוצאים עם הרבה שקיות (מלאות בבגדים שהם קנו), אבל כמו כן, יש אנשים שיוצאים בלי כלום (כמוני, למשל)... תראי, אם לא היית במיכרת ה"ענק" הקודמת, אז נראה לי שכדאי לך ללכת. אבל אל תלכי לבד. תקחי איתך כמה חברות... כי כמו שאמרתי, המבצעים הם: "2 ב-150" נניח, ולא בטוח שתמצאי שני בגדים שתאהבי, אז עדיף שתהיה חברה איתך, שגם תקנה לעצמה משהו!

למעלה