שאלה

captain mojo

New member
שאלה

משהו מכיר היכן ניתן לבצע תקשור עם העולם הבא או משהו בסגנון הזה, מתוך מטרה של ריפוי, דהיינו מעין סגנון של רפואה אלטרנטיבית. תודה.

תתעניין בנושא

השמאניזם. אחת הפרקטיקות החשובות ביותר של השמאנים היא ה"מסע השמאני", משהו שהוא ספק כן וספק לא מסע אסטרלי, לעולמות אחרים, שבהם פוגש השמאן את "אבות השבט", ישויות שונות וחיות טוטם ובהם נעזר כדי לקבל פתרונות ו/או להלחם במחלות.

I am a freak

New member
נושא מעניין....

[לא הייתה לי היכרות מעמיקה עם השמאניזם קודם לכן.] את אותה השיטה יכול לבצע רק שמאן "מוסמך" או שכל אדם ראשי להיכלל בטקס מסוג זה
[מצטער אם שאלותי נשמעות שלך טיפשיות במידה מסויימת, כל זאת כי אני באמת לא מכיר את הנושא]. תודה
הפריק.

אם אתה רוצה תשובות....

הז אני מכיר את הנושא מצוין, קוראים לזה אקסטרה סנס, זה יכול להקרא גם שמניזם ובודאיזם ועוד... אבל מה שקורה זה שבן אדם משתמש באנרגיא (של רוחות או אלוהים או סתם של היקום) כדי לרפות אנשים.בעצם אפשר להשתמש בזה להרבה מתרות כמו לגרום למישהו להיות חולה או לגלות ות העתיד או לתקשר עם רוחות ועוד... אם אתה רוצה תשובות מפורתות תשאל

.m

New member
איזה סלט עשית...

שאמניזם ובודהיזם הם תפיסות עולם. שימוש באנרגיה מאפשר הכל, אבל ריפוי, תקשור ומסעות אסטרלים למיניהם הם רק חלק מהשימושים, ובכל אחד מהם עושים שימוש אחר באנרגיה.
mai

.m

New member
פרט למסע השאמני

שכוכב השחר דיבר עליו, ישנו גם ריפוי דרך שחזור גלגולים. גם בהילינג ניתן לפעמים לטפל בטראומות מחיים קודמים.
mai

למעלה