שאלה

ziv86

New member
שאלה

פעם הזכירו אתכם בתוכנית (חוץ מהתוכנית של היום) . כאילו מישהו מההפקה או הוא עצמו נכנסים לפה ואם הם קוראים משהו מצחיק הם מכניסים?

ziv86

New member
משהו שהוא היה יכול לומר בתוכנית ...

לפני כמה ימים .. אחרי שרפול מת הוא היה יכול לומר שאחרי הבדיחה שלו על רפול , הוא לא יוכל לתבוע (נשמע כמו לטבוע) .. או משהו בסגנון ...

la bella dama

New member
אמממ...אחד הכותבים בתוכנית

נכנס לפה לפעמים וגם כותב... אני לא חושבת שלוחקים מפה דברים...כי אין מה..חחח וזאת פעם ראשונה שמזכירים אותנו..

נכנסים כן

לקחת דברים? אנחנו לוקחים רק דברים שאנחנו כתבנו. אם נרצה לקחת פעם משהו או אפילו רעיון של מישוה מכאן, נבקש את רשותו.

שאלה לי אלייך....

אם אתה באמת כותב בתוכנית, אין לך משהו אחר לעשות, כמו למשל, אבל רק למשל, לראות איך התוכנית "כל לילה" מתקתקת, במקום להכנס לפורומים כאלו או אחרים....???
סתם מחשבה שעברה לי בראש... שלום. אני.

מה עם קצת יצירתיות?

א. ברוב השבוע, אני לא נמצא בתוכנית והעבודה שלי מסתיימת לפנות ערב ב. יש מחשבים שממוקמים מול הטלוויזיה ג. יש הפסקת פרסומות

הממ...יצירתיות...

מוכר לי המושג דווקא...
אאלץ להאמין לך...וזה בסדר, אתה גם לא חייב לי תרוצים! ואם אתה כבר כאן, ואני רואה שיש לך גם רצון טוב...אני זקוקה לעזרה בכתיבת תסריט לסרט גמר...
שלום. אני.

למען האמת....

זה די בסדר, גיבשתי דפקא איזה תסריט נעים.... זה פשוט היה ברוח העניין... הא ודרך אגב, גם אני ואקדמיה לא כל כך מסתדרים, בגלל זה הלכתי ללמוד קולנוע...
שלום. אני.

2shy

New member
אם הם נכנסים לפה

אז אפשר לעזור להם קצת עם הבדיחות. הכותבים בתוכנית לא משהו (אל תקחו את זה אישית). אפשר נגיד לבחור נושא לעשות עליו 60 שניות וכל אחד מאיתנו יכותב כמה בדיחות על הנושא, את הטובים ביותר ישדרו בתוכנית. מנהלי הפורום, מה דעתכם?

la bella dama

New member
אמממ..

אתה יודע...זה לא כ"כ תלוי בי... כאילו מצידי כן.. אבל למה שהם ירצו בזה...כאילו רעיון נחמד!! לדעתי צריך לעשות 60 שניות על אסף הראל.. או על הפורום או משו כזה... בכל זאת יש מעיין קשר עם כותב בתוכנית..

ברור שאנחנו לא משהו

אחרת היו משלמים לנו כמו שצריך או שהיינו עובדים ביצפאן... וברצינות, אם אתה לא מת על הבדיחות, זו זכותך המלאה. גם אנחנו לא מרוצים תמיד ממה שמשודר (ובעיקר ממה שלא משודר), אבל כמו כל דבר בחיים, אתה לא יכול לרצות את כולם כל הזמן.

סודה

New member
בסך הכל יש לכם עבודה מגניבה

~ סמיילי ירוק מקנאה ~ התוכניות אתמול והיום היו מוצלחות ומהנות. ואם יורשה לי להוסיף איזו אבחנה קטנה משלי, ההצלחה של התוכנית די מונחת על הכתפיים ועל התחושה של אסף. כשהוא מרגיש נוח עם הבדיחות והתוכנית והאורחים, הוא יותר קליל, יותר זורם והכל הולך יותר חופשי, וכשהוא לא....מרגישים את זה.

2shy

New member
לא התכוונתי שאתם לא מצחיקים

יש בדיחות טובות ויש בדיחות פחות טובות. חבל שלא כל הזמן הן טובות.

למעלה