שאלה

vegeta2

New member
שאלה

יכול להיות שאני קונה את בודוקאי 3 ויש לי כמה שאלות בנושא, האם זה יותר טוב מבודוקאי 2, באיזה מבנה המשחק? (סיפור כמו בראשון או כמו מונופול בשני?), איזה דמויות יש שם? איך המשחק בכלל (יפה, ג'יפה, קל, קשה וכאלה..) והאם בכלל כדאי לקנות אותו? תודה מראש

FireZeroX

New member
אוקיי... מה שאני יודע...

זה שיהיו שם את כל הדמויות של בודוקאי 2 וגם ססג4 לגוקו ווג'יטה (וכמובן גם גוג'יטה), יהיה גם ברולי, קולר, ואוב. שמועות גם על פאן, בייבי ולי שנלונג. לדעתי, אין סיבה שבעולם לא לקנות אותו (אם יש לך פס2)

FireZeroX

New member
אין לי מושג. נראה לי שאם תחפש תוכל

למצוא ב 300 שקל, אולי ב 250.

יש לי אותו

זה יותר טוב מבודוקאי 2 בהרבה, הקרבות יותר מאתגרים עם יותר אפשרויות בקרב כמו קרבות אנרגיה או מתקפות נגד, מהלכים מדהימים כמו אגרוף הדרקון של גוקו, סופר קמהאמהא של גוהן, פיינל אקספלוז'ן של מג'ין וג'יטה ועוד... סגנון המשחק גם הוא שופר, לא עוד לשחק במונופול. במקום זה יש מפה של העולם והדמות יכולה לעוף לאורכו לרוחבו ולמצוא דברים מגניבים כמו קרבות סודיים או קפסולות חדשות כאשר לכל דמות העלילה שונה (עם גוקו תגיע עד לקיד בו ולאחריו גם אוב, ברולי ואומגה שנרון, עם גוהן הילד המשחק יסתיים לאחר הקרב עם סל כמו בסדרה וכו') הדמויות שיש במשחק חוץ מכל הדמויות מבודוקאי 2 הן: גוהן הילד הקטן(סאגת נאמק), גוקו הילד (מדרגון בול), אוב ואומגה שנרון מ-GT, ברולי וקולר מהסרטים וכמובן שניתן כעת להפוך לסופר סאיין 4 בעזרת גוקו ווג'יטה, ניתן לעשות פיוז'ן ליצירת גוג'יטה סופר סאיין 4 ועוד... המשחק מדהים והוא גם מאתגר מאוד, המחשב נותן קרב רציני והתחושה המתקבלת היא ממש כמו קרב בסדרה. אם אתה אוהב את הסדרה אז אתה חייב לקנות וגם אם לא זה עדיין אחד ממשחקי המכות הכי מושקעים ומהנים ששיחקתי

לא, אבל יש שמועות שיש גם את בוג'אק

אבל לא נתקלתי בו במשחק ואני לא יודע אם זה נכון

bojack סרט 9

האיש הכי עשיר בעולם,מר כסף, עורך תחרות לחימה לכבוד בנו הקטן שבה נלחמים הלוחמים הטובים ביותר של כדור הארץ וארבעת המנצחים יזכו להלחם עם לוחמים מהחלל החיצון. לוחמים אלו הם בעצם בני אדם רגילים שהתחפשו לחייזרים בשביל הרושם. גוהן, פיוצ'ר טראנקס, קרילין ועוד לוחם רגיל אחד מצליחים לעלות לגמר כדי להילחם ב"לוחמים מהחלל החיצון" אבל הם לא יודעים שחבורת לוחמים אמיתית מהחלל החיצון בהנהגתו של בוג'אק הגיעה לכדור הארץ והשתלטה על התחרות. בוג'אק וחבורתו היו כלואים בתוך כלא מיוחד אבל השתחררו ממנו בעקבות הפיצוץ האדיר של סל וגוהן, טראנקס ושאר הלוחמים יוצאים להלחם בהם. סרט מאוד נחמד עם קטעי קרבות מעולים...

gokussj2

New member
משהו לא נכון...

בעקבות הפיצוץ של סל על הכוכב של המלך קאיו , בגלל שקאיו נהרג אז השליטה שלו על הכלא בוג'אק התפוגגה והוא השתחרר

gokussj2

New member
אגב את הסרט יש כבר באנגלית אבל...

חיפשתי אותו בקאזה ובאימיול ומצאתי רק ביפנית. פאנימיישן כבר עיצבו את האתר שלהם לפי הסרט בוג'אק ויש פרומואים וכל מיני ויש את זה כבר הרבה זמן אבל כנראה שעדיין לא הגיע לרשת.

אני הורדתי מהביטורנט

את הגרסה האנגלית של פאנימיישן. בקאזה באמת תמצא את זה רק ביפנית בחרא של איכות, בביטורנט זה DVDRIP

כנס לאתר

פה, תירשם בחינם, תקליד במילת חיפוש DBZ ותוריד את סרט 9 ויש שם גם את כל הפרקים ועוד סרטים

Galaxy Girl

New member
יש במשחק את הקולות

המקוריים של הדמויות כמו שהיה בבודוקאי 2? פוהה..... אני בת אתם לא יודעים לקרוא?? (את השם שלי....)

כן, יש את הקולות המקוריים כמו ב-2

שהם גם הקולות של המדובבים האמיתיים מהסדרה

למעלה