שאלה..

Falcor

New member
שאלה..

אתמול הייתי בחנות דיסקים ונתקלתי בדיסקים של הרכב בשם Chambo .. שמעתי כמה קטעים שלהם.. חיפשתי מידע עליהם באינטרנט אבל לא מצאתי מישהו יכול לספר לי עליהם ?! תודה רבה , FALCOR .

Falcor

New member
כן !!!

אתה יכול לספר לי עליהם ?!.. ראיתי 2 דיסקים שלהם בתו השמיני.. ולא ידעתי אם כדי לקנות או לא .. יכולתי לשמוע.. אבל אמנים אחרים שאני מכיר שבו את עיניי

haimomi

New member
זה מין "בודהה בר"

של הפלמנקו. סלט [לא משכנע לטעמי] של צ'יל אאוט אלקטרוני עם פלמנקו לייט. ויסנטה אמיגו גם מעורב בעניין. פלמנקו מעליות

Zidan de Toledo

New member
עם כל הכבוד לאלקטרוני

ויש כבוד, אני מוצא בזה השילוב הכי פחות מוצלח לפלמנקו..משהו זול ('מעליות' כפי שנאמר פה) ולא אמנותי בעליל. הפלמנקו, כשמתייך למוסיקת עולם אותנטית מתחבר הרבה יותר טוב עם כאלה מסוגו - הודי,יווני, בולגרי וכל מה שיהיה..לטעמי בכל אופן

Falcor

New member
זה נחמד פלמנקו עם סיטאר..מעניין..

אבל בינתיים זה רק בגדר ה"נחמד".. אולי אני צריך להקדיש לזה קצת יותר זמן. אני כרגע מחפש את הפלמנקו היותר "ותיק" .. אגב ותיק.. מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ את Flamenco Puro של Sabicas ? שבת שלום.. FALCOR .

La Vela

New member
אני אהבתי

יש לי את הדיסק שלהם פלמנקו צ'יל מספר אחד ודוקא מאוד אהבתי אותו. בד בבד עם כל הדיסקים של האנטיגואוס והפורו שיש לי אני גם נהנית לשמוע אותם , תלוי במצב רוח .

venga

New member
אם אתה מחפש

אם אתה מחפש שילוב של פלמנקו עם הודי וכו' אני ממליץ לשמוע הרכב בשם AMALGAMA פשוט נהדרים!

ballet20

New member
שילוב מעניין ואיכותי של פלמנקו

לפני כמה שנים קניתי דיסק מעולה של מורנטה- שילוב של פלמנקו ושירי ליאונרד כהן. נשמע מוזר אבל מעולה!!!(אני מצטרפת לההערות לגבי שילובי פלמנקו ואלקטרוני...)

למעלה