שאלה...

Hilaloosh

New member
שאלה...

רק כי לא מצאתי שום שרשור אחר בנושא, ואני מניחה שלא רק אני צריכה שרשור כזה... ממ שרשור שאלות ובקשות לפעולות אמ.. רציתי לשאול אם יש למישו מכם סיפור על חורף ודימיון מודרך או משו בסגנון... אני ממש צריכה את זה... תודה מראש, הילה!

נ ו ם

New member
לאיזה גיל?

אם זה קטנים יש את הסיפור על "פנינה קר לי" כשהייתי קטנה היה לי את זה בקסטה אולי אני אמצא.

Hilaloosh

New member
כתה ד...

ואם את יכולה למצוא לי אני אודה לך מאוווווווודדדד

roikeman

New member
אם כולם ישתדלו לכתוב את הפעולות שלה

הם באתר זה יהיה הכי טוב בעולם! לא כך?

roikeman

New member
בקשר לפעולה שלך

דמיון מודרך את יכולה ליצור בעצמך ראשית תעשי לילדים הרפיה, לדוגמא: אתם נינוחים, כדור אור סובב את גופכם.. ונכנס לגוף ובכל מקום שבו הוא רואה כאב או אי נוחות, הוא משחרר. הוא עובר דרך הראש ומנקה ממחשבות, ממשיך ליד ימין למרפקים, אצבעות, חוזר לצוואר חוליה אחר חוליה ובכל מקום שהוא עובר נשארת הרגשת חום ורוגע... אחרי זה שהם גם רפוים והדימיון שלהם פועל, תתחילי לספר להם סיפור: מגוף שני. דוגמא: דמיונו את המקום שאתם הכי רוצים להיות בו עכשיו, את שוכבים בו רגועים, ומתחיל גשם. הגשם לא קר, הוא מלטף אותכם. אתם מרגישים כל טיפה וטיפה מחליקה בקלות על עורכם. אחרי זה תפני את הדימיון שלהם למשהו שהם רוצים: מהמקום שבוא אתם נמצאים עכשיו אתם יכולים לבקש שמישהו יצטרף אליכם, מישהו שחושב לכם ואתם רוצים להיות איתו, הוא נמצא לידכם ומניח עליכם יד. הרגשת חום מתפרצת מהמקום בו הוא נוגע. האדם השני נעלם. ואתם נשארים לבד. התעוררות - את נותנת להם כמה דקות שקט. ואז אומרת להם: אתם לאט לאט מתרוממים.. אתם מרגישים רוח נעימה והרגשה טובה. אתם נוחתים במועדון בעדינות לאט לאט. אתם פותחים את העניים, ועוברים לאט לאט לתנוחת עובר, חוליה חוליה. ואז צועקת: כולם לקום נבלות!!!! סתם אחרי זה יהיו לך החניכים הכי רגועים בעולם. תעמידי אותם בעיגול שיראו כמה כולם שמחים ועייפים. תגידי להם להתסכל על שאר המעגל ושחייוך אחד יכול לעשות טוב גם למי שלא חבר שלך. מקווה שעזרתי, ואם לא זה מה יש :)

fate spinner

New member
פנינה קר לי. הסיפור נמצא באוסף

חרוזים אדומים. בטח תמצאי את זה באיזה ספריית ילדים ישנה אם יש לכם בישוב

נ ו ם

New member
וואלה חשבתי שאני היחידה שמכירה את ז

ה ועכשיו כשאמרת שזה בחרוזים אדומים מצאתי את זה כאן. אבל השמועות (אמא שלי) אומרות שזה קצת קטן מדי בשביל כיתה ד'. אם אתה מכיר מה אתה אומר? פשוט לא בא לי להקליד את זה סתם זה ממש ארוך.

fate spinner

New member
בעיקרון הסיפור עצמו הוא באמת לילדים

קטנים. אבל כיתות ד' לא מכירים אותו וזה יכול לעניין אותם. בכל מקרה הבעיה אם הסיפור שהוא קצת חסר פואנטה. את יכולה לספר להם גם את בי בם תירס חם

יש כבר שרשור על זה...

תגידי לאיזה גילאים את צריכה, לאיזה שכבה.. עוד משו שאת חושבת שכדאי שנדע על הקבוצה לפני שנותנים סיפור חורף... אני תמיד אומרת שעדיף סיפור מפחיד. זה גם יותר מפחיד כי זה חורף, וגם כי... ככה!

N i T z A n1

New member
הילה... כשתהיי פה

את יכולה בקשה לכתוב מה עשיתן בסוף בפעולה? זה מאוד מאוד יעזור לי!

Hilaloosh

New member
המחברת שלי

בגוש.... במגירה שלי... סורי... אבל אם תהיי שם בקרוב פשוט תקחי מה שרשום שם....

N i T z A n1

New member
יופי באמת... את לא זוכרת בערך?

אני אהיה בגוש מחר... ככה חצי שעה לפני הפעולה שלי אהה ותבואי גם מחר לגוש צריך לעשות פלריגים לתהלוכת הלפיד

למעלה