שאלה

ana15s

New member
שאלה

אני בת 15, בכיתה י' ועוד מעט אנחנו אמורים לבחור לאן להתנדב...אני אישית רוצה להתנדב למשמר האזרחי! אני אשמח אם תספרו לי יותר בפרטים מה בדיוק עושים שם? תודה מראש, אנסטסיה.

benpual

New member
שלום אנסטסיה......

קודם כל , אם את יכולה להגיד לי בבקשה , מה העיר שבו את גרה? כי בכל עיר ועיר , יש סוג של התנדבות למשמר אחר...... כגון מרחב יפתח , דרום ת"א , הם עושים רק עבודות מנהלה מרחב ירקון , מרכז ת"א + צפון ת"א , עושים בד' אוטובוסים , אבטחות אירועים , סיורים וכדומה...... אם את רוצה גם לשאול שאלות יותר מדויקות , את מוזמנת לפנות אליי או לכל מתנדב שנמצא בפורם ואם בחרת משמר האזרחי , הבחירה היא טובה [email protected] 212580648 איי סי קיו

i need money

New member
ברוכה הבאה...

למשפחה ונעים מאוד.. שלא תטעי או תוטעי לפי נהלי אק"מ מתנדב שמסלולו הוא "מחוייבות אישית" יפעל בעבודות מנהלה ובאבטחת אירועים ללא נשק בלבד בכיתה יא או בגיל 17 (הקודם זוכה) תתנדבי במסלול "חברות" בתור סיווג לנוער ושם המגוון מאוד נרחב: סיורים ממונעים בניידות, סיורים רגליים, בדיקות אוטובוסים, וכל מיני פעילויות.... ההתנדבות היא חוייה לכל דבר וזה מלוה אותך עד לבצא וגם אחרי ואני בתור מפקד צוות סיור ומפעיל בסיס מזה כבר 3 שנים מבטיח לך שההתנדבות היא כייף לא נורמלי. גל ויצמן מפקד צוות סיור ו מ.בסיס מרחב מסובים מדריך צופי אש ומחוייבות אישית.

benpual

New member
גל , אני חייב להוסיף.....

שיש מרחבים , ובסיסים , שיכולים לצאת גם לבדיקות אוטובוסים , וסיורים , לפי אישור קצין אק"מ מחוזי

משאז

New member
ברוכה הבאה....

היי אנסטסיה (שם יפה...) אני שמח שאת מתעניינת במשא"ז זה מעולה שיש אנשים שבאים ותורמים. ההתנדבות במשא"ז היא בין פעם בשבוע לפעם בחודש בהתאם לדרישות הבסיס וליכולת והרצון שלך. אני התחלתי בתור מתנדב במחויבות אישית, התקדמתי ונעשתי מפקד מיפקדת הנוער וכעת אני שוטר חובה במסגרת השירות הצבאי שלי. הנערים שאני פיקדתי עליהם עסקו בסיורים רגליים, בבידקות אוטובוסים, אבטחה היקפית (ללא נשק) באירועים רבי משתתפים, אירגנתי להם מבצעים כמו ריענון ערכות מגן של קשישים ובתקופת המתח במפרץ הם אפילו סידרו ואטמו לקשישים חדרים אטומים... השתדלתי שיהיה להם מעניין בכל פעם ושיבואו בכיף להתנדב כי ככה גם אני שמחתי לבוא בכל פעם, אני הייתי מגיע בין 2-3 פעמים בשבוע להתנדב. אני מקווה שאם תחליטי להצטרף למשא"ז זה יהיה רומן של יותר מרק השנה הזאת של המחויבות אישית, שתיהני בהתנדבות (גם אם זה לא במשא"ז, התנדבות זה חשוב) ושיהיה לך המון המון בהצלחה. הדר רז סיור גלילות

tapuach

New member
בנוגע לשנה, ול60 שעות ...

אנסטסיה, אני היום בכיתה יא', וגם אני עברתי את הדברים האלה - אני לא אוהב לעשות משהו כשמחייבים אותי, לפחות לא בצורה שבה בתיה"ס עושים את זה. לדעתי, זה ממש לא צודק שמאיימים שלא נקבל תעודות בגרות וכו' וכו' אם לא נעשה מחוייבות אישית - אם היו מבקשים יפה, אולי הייתי חושב על זה. ההתנדבות הוא דבר מאוד חשוב, ואני דווקא ממש בעד. אני בטוח שכל מי שמתנדב במשא"ז ממש לא סופר את השעות, את יכולה לצאת מתי שנוח לך - במסגרת הפעילות הנדרשת כמובן ( יש משמרות אחרי-הצהריים, ערב, לילה, אבטחת ארועים במועדים שונים ) בעקרון המינימום הוא 4 שעות בחודש, אבל שוב, ממש לא סופרים את השעות, לא את, ולא המפקד/ת שלך אני מתנדב בערך פעמיים בשבוע בשגרה, ולפעמים 3 פעמים בשבוע בזמן חגים או ארועים מיוחדים - כלומר 8 שעות בשבוע בערך. לידיעתך, כעקרון אמורים להחתים את ההורים - אני לא החתמתי אף אחד. בהצלחה.

ana15s

New member
תודה לכולם ../images/Emo24.gif

תודה על ההסבר :) נורא יפה מצידכם! אני רוצה להתנדב למשמר האזרחי, אבל נראה. בדר"כ לפני הזמן אני לא אומרת כלום! אז שוב תודה, ושיהיה לכולם בהצלחה בכל מה שהוא עוסק במשמר האזרחי כאן :) שלכם, אנסטסיה.

למעלה