שאלה

70s chick

New member
שאלה

מה השמות והתפקיד של כל אחד מחברי הלהקה? אני מכירה ואוהבת כמה מהשירים שלהם אבל אין לי מושג מיהם

אוקי אז ככה-

ג'סי (הינה הילה, לא טעיתי הפעם) איש המערות, הוא נגן קלידים ג'יימס הוא הגיטריסט שנמצא ליד אדם ורוב הזמן קופץ איתו מיקי הפלסטיני (חחח סתם) הוא גם גיטריסט אבל הוא בצד.... וריאן החתיך על התופים....בזמן האחרון הוא חש כאבים בידו ולכן הוא לא מנגן ויש לו מחליף (מכוער רצח)....הוא בטיפול ונתפלל שהוא יחזור במהרה ואיך אפשר בלי אדםםםםם השווה??????! הסולן המדהים עם הקול הכי יפה בעולם. מקווה שעזרתי צ'או

CiNdErElLa3887

New member
חחח קבלי ח"ח../images/Emo8.gif

חייל חתיך

KerenWelling

New member
נממממ

ג'סי גם מנגן על גיטרה ועושה קולות רקע. ריאן תופיסט וגם עושה קולות רקע. מיקי הוא מנגן על כל סוגי הגיטרות כמובן, אבל מנגן בס בלהקה (באסיסט). ג'יימס המקפץ המשני מנגן על כל סוגי הגיטרות אבל מנגן שמלית \קלאסית\ אקוסטית. תלוי בסוג ההופעה. ואדם הסולן כמובן..שר לנו הכל. וגם מנגן על גיטרה. כל גיטרה
נממ אדם. נגן עלי. נגן כמו שלא ניגנת מעולם.

inbarushh

New member
../images/Emo187.gifמשו שתדעו סתם לידע כללי....

אדם שילי גם יודע לנגן על תופים...(ואני חייבת לציין שהוא די טוב בזה
)

eliya bloom

New member
רונה.....

שחכת להגיד שג'ימס מושלם :) שמתם לב שהו תמיד תמיד הולך עם חולצות פסים?

ג'יימס עושה לך את זה?

טוב האמת היא שאני מודה שיש משהו בלוק הילד-המפגר חחחח סתם סתם...הוא חמודי כזה וכן, שמתי לב להרגל המגונה הזה שלו.... ואין ספק שעכשיו כולם בבית ספר ורק אני פה...כי הברזתי מהטיול לאילת...

KerenWelling

New member
כן..יואו ההבעות המפגרות האלה שלו...

חחחחח דיברתי על ההבעות האלה פה פעם..חחח גם שמתי מלא תמונות שלו עם הבעות מפגרות שכאלה.. בשרשור של תמונות מצחיקות שפתחתי פעם...חחחחח

eliya bloom

New member
אה"מ קרן אה"מ

קודם כל הוא מתוק והוא מושלם ואין לו הבעות מפגרות אז בבקשה לא להשמיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ תודה:) חחח

inbarushh

New member
ג'יממס עושה לי את זה בטירוףף../images/Emo99.gif

איזה מתוקי הוא גם ביופי וגם באופי.. הוא כזה חמודדד אבל עם כל הכבוד לג'יימס... אין על אדםםםםםםםםםם שילי(חתיך, שווה, מתוק,he's got the looke) I LOVE YOU ADAMMMMMMMMMM!!!!!! אדםםם שולט!!!

למעלה