שאלה

yaeliki

New member
שאלה

סבתא שלי נפטרה לפני 7 חודשים. בחודשיים הראשונים קרו כמה קטעים מאוד מוזרים בבית שלי ושל סבתא שלי (מקרים שקרו לי ולאמא שלי - שאנחנו היינו הכי קרובות אליה). קודם כל, בשבוע של השיבעה, הלכתי לארון שלה כדי לקחת משם משהו שביקשו ממני להביא. כשבתי לסגור את דלת הארון משום מה הדלת נסגרה חזק על האצבע שלי (כאב......), אבל לא היתה שום סיבה הגיונית שזה יקרה כי היתה לי שליטה מלאה על הדלת וזה כאילו מישהו בא וטרק אותה עליי. במהלך אותו חודש אמא שלי החזיקה את הטלפון האלחוטי שסבתא שליקנתה לה שנה קודם לכן, ביד ואאוט אוף נוור - הוא נפל לה מהידיים ונשבר לרסיסים!. (אתם יודעים אבל איך זה כשנופל טלפון - מקסימום המכסה של הבטרייה משתחרר או שיש שריטה קטנה על הפלאפון) - במקרה הזה הוא נשבר לגמרי. (מתקשרת אמרה לאמא שלי שסבתא שלי היתה אחראית לכך והיא ניסתה להעביר מסר שהיא איתנו ושומרת עלינו). גם לי היה מקרה. הלכתי לישון וחשבתי על סבתא שלי וכמה חבל שהיא נפטרה (באופן פתאומי), וכמה שאני מתגעגעת וכו' וכו', וכשהדלקתי את האור - המנורה התפוצצה. מה דעתכם? האם הרוח/ נשמה של סבתא שלי היתה בבית/ לידנו בכל המקרים הללו? ובכלל - האם נשמות/ רוחות של אנשים שהיו בחייהם אנשים טובים!, יכולות להפוך להיות נשמות/ רוחות לא סימפטיות? (לא שחלילה זה מה שאני חושבת עליה - זו שאלה כללית)

yaeliki

New member
שכחתי לציין

שבמקרה שמנורה התפוצצה - אז "ביקשתי" מסבתא שלי שאם היא נמצאת בחדר (היתה הרגשה מוזרה), אז שתיתן לי סימן - ואז כשהדלקתי את האור - המנורה התפוצצה... בטח תגידו שזה צירוף מקרים, אבל מי שבאמת מבין בתחום - בבקשה תענה. תודה

eldorado

New member
וואו, הקטע עם הבקשה שתיתן סימן

וזה שהמנורה התפוצצה אחרי זה מדהים. אני ואמא שלי מתים לקבל סימן ממשי (היו סימנים אבל מחכים למשהו גדול) מסבתא שלי שנפטרה לפני חודשיים. גם אנחנו היינו הכי קרובים אליה, והיא הכי קרובה אלינו, למעשה גרנו איתה והיא היתה בריאה לחלוטין עד שפתאום קרה מה שקרה. היינו אצל מדיומים, בינתיים רק אחת מרשימה אותי אבל אמרתי לאמא שכדאי לחכות קצת לפני שנעשה תקשור דרכה (אני מכיר אותה מהעבר, בגלל זה אני יודע שהיא טובה)

yaeliki

New member
גם המקרה של סבתא שלי

היה פתאומי. היא קמה יום אחד ואמרה לסבא שלי שהיא לא מרגישה טוב - שיקרא לשכנה שלה (שהיא החברה הכי טובה שלה) וכשהוא חזר - היא פירפרה. היא ממש כאילו ידעה שהיא עומדת למות כנראה. והאמת שיום לפני כן היא התקשרה אלינו הביתה ומשום מה יצא שכולנו דיברנו איתה בטלפון - דבר שאף פעם לא קורה. מקסימום שניים מבני הבית כי נגיד אחד הילדים ענה לטלפון ואז העברנו את אמא שלי, אבל במקרה הזה, אחי אני ואמא שלי דיברנו איתה, וזה חריג. היינו אצלה ואצל סבא שלי לארוחת חג שני של פסח (זה היה ביום שני והיא נפטרה ביום שישי), והסתכלתי עליה ועל סבא שלי ופתאום באה לי מחשבה לראש ותהיתי מי ימות קודם. זה הדבר הכייייייי הזויייייייי שבאמת קרה בכל המצב הזה. ושוב - היא היתה הסבתא הכי בריאה וחזקה מהסבים וסבתות שלי. בסוף היא נפטרה ראשונה.

eldorado

New member
נורא נורא מזכיר את הסיפור שלי

אצלי גם היו כל מיני מחשבות בנושא מוות בימים שלפני שזה קרה, יש לנו קרובי משפחה גם כן מאד מאד זקנים ומסכנים, כאילו באותו גיל של סבתא אבל סבתא היתה צעירה במלוא מובן המילה ובטח לא ציפינו שהיא תלך כל כך מהר.

yaeliki

New member
ממש ככה

גם סבתא שלי היתה כך. באותו שבוע היא עוד עשתה צעדות והכינה ארוחה משפחתית, היא אפילו קנתה טלוויזיה חדשה - כאילו - מממשש לא היה שום סימן שזה הסוף. אף אחד לא ציפה לזה, זה היה ממש פתאומי. אגב, לאמא שלי יש חברה רחוקה מתקשרת שגרה בארה"ב. היא תיקשה עם סבתא שלי והיא אמרה לאמא שלי שסבתא שלי ביקשה להקדיש לה איזה שיר ספציפי של אלביס ושתיקנה במיוחד את הדיסק שלו כדי לשמוע. וכשאמא שלי שמעה את השיר - היא היתה בשוק - זה לא שיר ממש ידוע שלו והיא ממש הזדהתה עם המילים בהקשר של מקרים שהיו לה איתה שרק שתיהן יודעות וכו'. היא היתה בשוק.

eldorado

New member
אנחנו תקשרנו גם עם מישהו מארה"ב

אחד בשם גלן קלאוזנר. אפשר לדעת איך קוראים למתקשרת שלכם?

eldorado

New member
תודה

תגידי, זה שאומרים שצריך לחכות שכה וזה, גרם לכם לחשוב פעמיים?

yaeliki

New member
האמת שלא אמרו לנו.

מה שכן - אמא שלי רצתה שנעשה לסבתא שלי סיאנס ואמרתי לה שתשכח מזה כי זה מפחיד ומסוכן ודבר שני - שתיתן לסבתא שלי מנוחה. (לא ידעתי לפני כן שהיא ביקשה מחברה שלה שתתקשר עם סבתא שלי - אם הייתי יודעת, יכול להיות שהייתי מנסה לשכנע אותה לרדת מזה).

eldorado

New member
אמא שלי גם מושכת לכיוון של לקפוץ

ממדיום למדיום אבל אני ממתן אותה קצת

yaeliki

New member
good for u

אני מודה שזה מאוד מסקרן אבל יש סיכונים שצריך לקחת בחשבון ולא נראה לי שזה שווה אתזה אלא אם כן אתה הולך למישהו מיומן ואחראי שאפשר לבטוח בו. ובלי קשר - צריך לתת למנוח לנוח על משכבו בשלום בלי שיטרידו אותו... זו דעתי. מה שמזכיר לי - עוד לא ענו לי על השאלה ששאלתי......

galslovak

New member
???????

בקשר לסיאנס..... אסור לעלות מישהו שהתאבד נכון?? אפשר לדעת למה?

למעלה