שאלה..

a n g i e 1

New member
שאלה..

היי אני בת 23. יש לי חבר ארבעה חודשים. אני מתה עליו והכל סבבה אבל לפעמים יש לי תחושות מוזרות בקשר אליו.. קשה להסביר את הפרנויות האלה.. למשל כשאנחנו מדברים על מערכות יחסים שהיו לו בעבר זה תמיד מגיע לנק' כלשהי שבה הוא לא מוכן לספר.. כאילו מסתיר משהו.. מבחינתו הוא תמיד מציג את זה כפרט לא חשוב.. או שפעם פתחתי לו את המגירה וזה די הרגיז אותו.. אני יודעת שלפעמים אני חטטנית. פשוט יצר הסקרנות שלי חזק.. אני תמיד רוצה לדעת הכל על הבנאדם שאני נמצאת איתו. והוא כזה..מוזר לי. ודבר נוסף - הוא אף פעם לא מתעניין בעבר שלי.. אני לא יודעת אם אני סתם פרנואידית או שבאמת יש לי סיבה טובה לא לתת אמון.. מה אתם חושבים???

כל אחד נפתח בקצב שלו

וכל אחד והמרחב האישי שלו. גם כאלו שנשואים שנים שומרים על משהו פרטי שרק שלהם. יש כאלו שיותר ויש כאלו שפחות. הורידי לחץ, תזרמי, אל תלחצי, אל תחטטי, אל תשאלי. תני לו לבוא אלייך עם התשובות והסיפורים כשירגיש מוכן. לחץ רק יסגור אותו.

lili81

New member
הכי חשוב ../images/Emo187.gifההווה

אני לא חושבת שצריך לעניין אותך העבר שלו.. מה שחשוב הוא מי שהוא עכשיו ..ברגע זה אם טוב לך עכשיו איתו אז זה לא משנה מה היה קודם.. ואם כדוגמא היה בעבר: כמו שאומרים "משחק עם בנות" אבל דוקא איתך הוא רציני ואמיתי וגורם לך לחייך ולהנות מהרגע.. אז מה זה בעצם משנה לך מה הוא היה.. ואני בטוחה שאם היה רוצה היה משתף.. זה לא נעים שחודרים לפרטיותו של אדם... אז על תעשי זאת.. אוהבת לילי

ShirShir

New member
אמממ....

בהקשר דומה, חבר שלי אמר לי פעם: "מה זה משנה מה היה, מה שחשוב זה שאנחנו עכשיו ביחד"
אולי [כמו החבר שלי] הוא סתם ביישן או מתבייש בחולשה שלו? אני סקרנית כמוך, אבל תנסי להרפות קצת מיצר הסקרנות/חטטנות... זה עשוי סתם להלחיץ/להבהיל אותו... תני לו זמן...

ןאני חושב אחרת...../images/Emo110.gif../images/Emo57.gif

כעומק הקשר עומק הפתיחות ברור שלחלק הכרונולוגיה מבחינת כמות הזמן יש לה חלק משמעותי..ולמה יש לי תחושה שרמת האמון שאת רוחשת לו הינה לא כמו שהיית רוצה באמת ולא כמו שתחושת הבטן שלך אומרת לך..ויש עוד דברים שבכלל לא סיפרת וגילית פה רק קצה קצהו של קרחון.. כולה את בת 23..ונניח שהוא בן 25 ואת אני מנסה להבין מה הוא בדיוק צעצוע ממה נפגע ממה לא נפתח ..מה הוא לעזאזל כבר יכול להסתיר בגילו 3 ילדים + אישה ?? לא יודע אם אתם גרים ביחד אבל גם אם פתחת אצלו מגירה מה קרה.. מצד שני זה לא אומר שאת צריכה להכביד עליו..אולי הוא טיפוס סגור שעבר טראומה..את צריכה להגיד לעצמך..איפה מוכנה לוותר איפה מתעקשת לקבל תשובות וגם תוך פרק זמן נניח חודשיים שלושה ..שתנסי לבוא לקראתו שייפתח אלייך שידבר על הכל .. ואמשיך שוב ואומר את צעירונת למה את צריכה לסחוב עלייך..קשר שלא מבוסס על אמון בסיסי כבר ממהתחלה..לי אישית זה ממש לא נראה..מצטער.. אז קחי לך הזמן שלך..רק את יודעת עד כמה את אוהבת עד כמה את מוכנה להבליג ואת כמה זה יעלה לך הסעיף עד שתרצי ותהיי מחוץ לחברות .. בכל אופן מאחל לך הרבה אהבה זוגיות נפלאה מחזיר..

s h i r k u s h

New member
חמודה ../images/Emo24.gif

מציעה לך פשוט לתת לו את הזמן הדרוש לו להיפתח, אולי העבר הרומנטי שלו הוא כמו תיבת פנדורה שקשה לפתוח אותה ואולי לא נעים לו כי את החברה שלו עכשיו. בשביל מה להתעסק בעבר- תתעסקי בהווה ובעתיד ואם הסקרנות תתחיל להרוג אותך, אל תלחצי עליו ותראי שלאט לאט זה ייצא ממנו.

למעלה